IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aprimo Rådgivning Roger H

Vi er totalt 9 konsulenter og 7 av disse er statsautoriserte revisorer. I tillegg til våre egne konsulenter bruker vi underleverandører ved behov.

Vis i kart
www.aprimo.no

Mer informasjon

Vi er totalt 9 konsulenter og 7 av disse er statsautoriserte revisorer. I tillegg til våre egne konsulenter bruker vi underleverandører ved behov. Vi tilbyr hjelp til det meste innen økonomifunksjonen, inkludert utleie av CFO, økonomisjef, konsernregnskapssjef, regnskapssjef og controller. Vi tar også på oss mindre oppdrag, som for eksempel bistand til gjennomføringen av årsoppgjøret. Vi har også erfaring med gjennomføring av transaksjoner (oppkjøp, fusjon, børsnotering mv) og vil kunne være en viktig ressurs i disse prosessene som ofte er svært krevende for organisasjonen. For tiden er det 13 konsulenter som jobber på oppdrag for Aprimo Rådgivning.

Aprimo Rådgivning Roger H holder til på besøksadressen Kjørbokollen 30, 1337 Sandvika. Foretaket ble startet i 2008-09-13 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-10-30 og som et Aksjeselskap. Aprimo Rådgivning Roger H driver i bransjen "Bedriftsrådgivning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aprimo Rådgivning Roger H besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.aprimo.no

Besøksadresse Kjørbokollen 30, 1337 Sandvika
Postadresse c/o Aprimo Rådgivning AS Kjørbokollen 30, 1337 Sandvika
 

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies