IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Apis Data AS

Vis i kart
913 53 035
data@apis.no data.apis.no

Mer informasjon

Velkommen til Apis Data!

Vi i Apis Data har som mål å være en støttespiller for våre kunder. Dette betyr god service og kvalitet på det vi leverer. Vi ønsker at våre kunder skal vite at vi er der for dem, og at vi vil hjelpe dem med å finne løsninger de vil være fornøyd med.

Det er nå engang slik at datamaskiner og datanettverk er et verktøy som er der for å hjelpe bedriftens ansatte til å få ting gjort på enklest mulig måte. Datamaskiner har man ikke for atamaskinens del.

Dersom du velger oss vil vi gjøre vårt aller ytterste for at du skal bli fornøyd som kunde. Vi har dyktige og erfarne folk, sertifisert innenfor de vanligste operativsystemer og med lang erfaring både innenfor drift og kursing.

Har du problemer så ikke nøl med å ringe oss, så skal vi gjøre hva vi kan for å hjelpe deg.

Apis Data AS holder til på besøksadressen Boganesgeilen 7, 4032 Stavanger. Foretaket ble startet i 2002-08-27 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-09-17 og som et Aksjeselskap. Apis Data AS driver i bransjene "Konsulenttjenester" og "Programvareutvikling". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Apis Data AS på telefon 913 53 035, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

data.apis.no

Besøksadresse Boganesgeilen 7, 4032 Stavanger
Postadresse Boganesgeilen 7, 4032 Stavanger
 
Epost
data@apis.no
Telefon
(+47) 913 53 035

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies