IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Apexia AS

Vis i kart
70 07 66 40
post@apexia.no http://www.apexia.no/

Mer informasjon

Apexia Tannteknisk Laboratorium sitt team består ikke bare av erfaring og kompetanse på området krone og bro. Vi er sterkt opptatt av “kjernen”, fysiske og psykiske verdier som kvantifiserer til hvem vi er og hvorfor vi er annerledes enn mange andre laboratorier. Vårt fokus er:

Kundebehandling og åpen kommunikasjon Kvaliteten på produkter og tjenester Integritet og ansvarlighet Pålitelighet og aktualitet Innovasjon og reaksjonsevne Norsk Tannteknikk

Som et resultat, har Apexia as vokst seg sterkere, vi har fått et godt rykte som strekker seg utover i lille Norge.

Laboratoriet sitt team vil gjøre sitt ytterste for å bli kjent med deg og dine individuelle behov. Vi forstår at ingen klinikker / tannleger er de samme og vi oppfordrer til en åpen dialog mellom praksis og laboratorium.

Vi streber alltid etter å holde oss à jour med de nyeste teknologiske fremskritt, men vi tror også på fortjenesten av en sterk, tradisjonell kompetanse.

Apexia as er et 100% Norsk selskap som også outsourcer noe arbeid utenlands. Alle arbeid kontrolleres av Tannteknikere med autorisasjon, og udtanning fra Universitet eller Høgskule. Alt av arbeider utføres på laboratoriet av høyt kvalifiserte Tannteknikere, med materialer som er godkjent av NIOM og CE merket.

Laboratoriet har et godt samarbeid med Bring “Express Post” og DHL express, samt lokale budfirma.

Apexia AS holder til på besøksadressen Ørstavegen 10, 6102 Volda. Foretaket ble startet i 2003-07-24 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-08-23 og som et Aksjeselskap. Apexia AS driver i bransjene "Medisinsk utstyr - Produksjon", "Medisinske laboratorier" og "Tannteknikere". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Apexia AS på telefon 70 07 66 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.apexia.no/

Besøksadresse Ørstavegen 10, 6102 Volda
Postadresse Postboks 144, 6101 Volda
 
Epost
post@apexia.no
Telefon
(+47) 70 07 66 40
Mobiltelefon
(+47) 924 51 245

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies