IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Anouska AS Grossist

Vis i kart
66 98 20 87
webshop@anouska.no http://bit.ly/Anouska

Mer informasjon

Historie og filosofi

Anouska colourful living ble etablert i 2000. Firmaet eies og ledes av Anna Wagner Norseng. Det begynte i det små med import av spisebrikker og kurver i bast fra Madagaskar. Med årene er det blitt en stor kolleksjon som omfatter møbler, speil, lamper, glass, antikviteter, tekstiler, gaveartikler, klær og tilbehør. I dag foregår produksjonen hovedsakelig i India og i Indonesia.

Anouskas kjennetegn er fargerike, håndlagde og unike produkter i naturmaterialer. En lidenskapelig interesse for reiser og lokalt kunsthåndverk er inspirasjonen bak Anouska. Mye av inspirasjonen hentes nettopp på reiser når lokale blokktrykkere besøkes i Rajastan i India, eller på rundreise i Indonesia på leting etter bl.a. vakre buddhaer.

  • Møter med dyktige håndverkere hvor håndverket har gått i arv fra generasjon til generasjon og det å se hva de får til med enkle redskaper, noe av det mest spennende med min jobb, sier Anna. - Dette er mennesker med enorm kunnskap og yrkesstolthet. Hver gang lærer jeg noe nytt. Egne merker

Alle interiørprodukter selges under vårt eget merke Anouska colourful living. Hver sesong designer vi nye trykk og tekstiler til hjemmet.

Bak Love Shack står den norske duoen Anna Wagner Norseng og Irina Høst Wessel. Begge med mer enn 20 års erfaring fra tekstilindustrien. Designet er basert på deres kjærlighet for håndverket, og de bruker blockprinting, tie & dye og håndbroderi. Love Shack er contemporary bohem og kan bæres av kvinner i alle aldre. Vi presenterer to kolleksjoner i året.

Vi fører også utvalgte smykker, skjerf og vesker. I 2012 introduserte vi Todo o Nada, vesker laget av pytonslangeskinn i superkule farger. Denne veskekolleksjonen utvides stadig. Anouska colourful living, Love Shack og Todo o Nada selges av forhandlere over hele landet. Se forhandleroversikten for å finne din nærmeste forhandler.

Vi håper våre kunder vil ha like mye glede av våre produkter som vi hadde av å lage dem!

Kontaktinformasjon

http://bit.ly/Anouska

Besøksadresse Fekjan 80, 1394 Nesbru
Postadresse Brobakken 18, 1397 Nesøya
 
Epost
webshop@anouska.no
Telefon
(+47) 66 98 20 87
Mobiltelefon
(+47) 905 35 095

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies