IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Angvik Gamle Handelssted

71 29 13 00
post@angvik-hotell.no www.angvik-hotell.no

Mer informasjon

Angvik Gamle Handelssted har røtter tilbake til 1500-tallet da hollandske seilskuter ankret opp i bukta for å kjøpe tømmer. De startet en tradisjon for å ta vare på de reisende. På slutten av 1800-tallet var her blant annet dampskipskai, handel og tønneproduksjon. Etter hvert ble stedet et knutepunkt for samferdsel.

Hotellet har en høy og særpreget standard, og er bygget på tomten til den gamle tønnefabrikken som sto ved sjøkanten i Angvik. Det er brukt identiske tegninger og delvis samme material som tønnefabrikken. Grua i Bøkkerstua står igjen fra den gangen bøkkerene lagde tønnene, så selv om hotellet er nybygget ligger historien i veggene.

Et godt kjøkken serverer god mat forankret i lokal kultur og tradisjoner. Nasjonalromantisk kunst, knitrende peisild, hvite duker og fint porselen er noen stikkord. Hotellet er helårsåpent (stengt i jul- og påskehøytidene).

På hverdager fylles hotellet med grupper som er gjester i forbindelse med møter, kurs, ledersamlinger, “teambuliding” og lignende arrangement. I helgene er våre gjester par- og venneturer, familieselskap som ønsker ro, fred og den gode matopplevelsen. Angvik er stedet for de store anledningene. En minneverdig dag fortjener å feires på et minneverdig sted. På Angvik Gamle Handelssted får dere rammene som gjør bryllupsfeiringen til noe helt spesielt. Uansett årsak til å besøke Angvik Gamle Handelssted, så ønsker vi som verstskap å legge til rette for at alle gjester skal få et uforglemmlig opphold.

Kontaktinformasjon

www.angvik-hotell.no

 
Epost
post@angvik-hotell.no
Telefon
(+47) 71 29 13 00
Telefaks
(+47) 71 29 13 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies