IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Anetts Danceteria

Vis i kart
405 47 031
Anettsdanceteria@gmail.com www.anettsdanceteria.no

Mer informasjon

Anetts Danceteria ble etablert 20 januar, 1986 av Anett Hjelkrem, og har siden starten holdt til i Tempohusets 2. etasje i Kristiansund. Hjelkrem drev skolen i 15 år før hun ga stafettpinnen videre til Wiviann Tveit Naalsund. Etter 10 år ga Naalsund seg som daglig leder, og 1.juli 2013 tok Mads M. Helde og Ida C. Storvik over den daglige driften. Helt fra begynnelsen har Anetts vært mye mer enn en danseskole. Det har vært et tilholdssted for utallige barn og unge som har knyttet bånd gjennom en felles interesse - dans. Et sted for alle barn, unge og voksne, uansett bakgrunn, form eller farge, hvor man kan komme akkurat som man er og finne fellesskap og samhold.

Danceterian har sterke røtter i jazz, funk og moderne, og har opp gjennom årene utforsket stilartene på et eksperimentelt plan. Med forestillinger i distriktet og rundt om i landet har Anetts etablert seg selv som en velkjent danseskole med et godt renommé. Siden starten har flere tusen elever danset hos oss, og mange har i ettertid valg studier innen kunst- og kulturformidling. I dag har Anetts omlag 300 elever i alderen 3 til 50 år og kan tilby undervisning innen blant annet jazz, moderne, klassisk ballett, hip hop, musikal og afro.

Vi på Anetts har stor lidenskap for kulturformidling, og engasjerer oss i lokalmiljøet ved bidrag i ulike arrangement. I tillegg produserer vi egne forestillinger, derav vårt årlige sommershow som er et stort høydepunkt for alle våre dansere.

Anetts Danceteria holder til på besøksadressen Tempoveien 2, 6508 Kristiansund N. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-03-05 og som et Enkeltpersonforetak. Anetts Danceteria driver i bransjen "Øvrig underholdning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Anetts Danceteria på telefon 405 47 031, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.anettsdanceteria.no

Besøksadresse Tempoveien 2, 6508 Kristiansund N
 
Epost
Anettsdanceteria@gmail.com
Telefon
(+47) 405 47 031
Mobiltelefon
(+47) 984 75 886

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies