IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Andøya Bo- Og Behandlingssenter

Vis i kart
76 11 55 70
judith.johansen@andoy.kommune.no www.andoy.kommune.no

Mer informasjon

Pasientene ved ABBS har store og komplekse omsorgsbehov. De fleste har et sammensatt sykdomsbilde med flere diagnoser. Sykehjemmet yter enkel diagnostikk og behandling og fortsetter allerede iverksatt sykehusbehandling. Det gis terminal og lindrende pleie, utreder funksjonssvikt og driver rehabilitering. ABBS har tilsynslege og fysioterapeut to ganger i uka.

Avdelingene ved ABBS er delt i mindre enheter. Hver enhet har et lite kjøkken og spiserom/stue for sine pasienter. Så langt det er mulig forsøker vi at pasienter som fungerer, og som trives sammen, bor i samme enhet. Sykehjemmet har røykerom for pasientene og kiosk hver onsdag. Frisør og fotterapeut gir tilbud ved institusjonen enkelte dager, og det er ansatt en aktivitør i 50 prosent stilling.

Andøya Bo- Og Behandlingssenter holder til på besøksadressen ÅSE 132, 8484 Risøyhamn. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-11-28 og som et Underavd. Andøya Bo- Og Behandlingssenter driver i bransjene "Alders- & sykehjem", "Somatiske spesialinstitusjoner" og "Sykehjem". Foretaket har 52 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Andøya Bo- Og Behandlingssenter på telefon 76 11 55 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.andoy.kommune.no

Besøksadresse ÅSE 132, 8484 Risøyhamn
Postadresse c/o Andøy kommune Postboks 187, 8483 Andenes
 
Epost
judith.johansen@andoy.kommune.no
Telefon
(+47) 76 11 55 70
Telefaks
(+47) 76 11 55 88

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies