IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Anb Byggservice AS
Vis i kart
967 28 928
andriusbaltiejus@gmail.com www.anbbygg.no

Mer informasjon

ANB Byggservice AS ble etablert i 2012. Selv om bedriften er fortsatt veldig ung, har hun en stor kundebase og gode tilbakemeldinger. Vi tilbyr et komplett bygge, maling og renovering tjenester. Ved behov kan vi leie ut ansatte. Vi jobber både med private kunder og bedrifter.

ANB Byggservice er en profesjonell og pålitelig bedrift som tilbyr en service av høy kvalitet, gode priser og kjenner kundens behov. Bedriften sysselsetter kvalifisert personell. Hver ansatt har flerårig erfaring i sin virksomhet. Vi har en profesjonell malere, snekkere og byggmestere, som kjenner jobben sin, ser på kundens behov og føler seg ansvarlig for utført arbeid.

Vårt mål er å utvikle bedriften, søk nye kunder, opprettholde en utmerket kvalitet-pris forholdet.

Anb Byggservice AS

holder til på besøksadressen Stortuveien 5, 6511 Kristiansund N. Foretaket ble startet i 2012-10-11 og som et Aksjeselskap. Anb Byggservice AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg" og "Snekkere". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Anb Byggservice AS på telefon 967 28 928, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.anbbygg.no

Besøksadresse Stortuveien 5, 6511 Kristiansund N
Postadresse Postmottak Postboks 4044 Nordsia, 7726 Steinkjer
 
Epost
andriusbaltiejus@gmail.com
Telefon
(+47) 967 28 928

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies