IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Amigos Barnehage Limited
Vis i kart
413 10 439
amigosbarnehage@hotmail.com www.amigosbarnehage.no

Mer informasjon

Amigos er et spansk ord, og betyr «venner». Andre avledninger av ordet er amistad – «vennskap», eller amigüitos – «små venner». Alle disse tre begrepene signaliserer kjerneverdien til vårt selskap og det vi streber etter å nå.

Vår visjon: Amigos Barnehage skal være den foretrukne barnehagen med fokus på overgangen fra familie til stor barnehage. Barna skal gis nærhet og trygghet i små grupper med andre barn og assistenter under veiledning av en pedagogisk leder.

Læring skal skje i form av lek på barnas premisser.

Amigos Barnehage har 3 eiere og totalt 14 avdelinger i Oslo, og er en totalleverandør av barnehageplasser fra småbarnsgrupper (0-3 år) til storbarnehage (frem til skolepliktig alder). Alle barn som begynner i Amigos Barnehage har prioritert plass frem til skolepliktig alder (ved evt. bytte av plass gis søknaden øverste prioritertBILDER BARNA). Små barn krever størst oppmerksomhet, og trives best i små grupper. For denne gruppen har vi valgt å organisere oss som familiebarnehage, som skiller seg fra store barnehager ved at det er en begrensning på 8 barn. Slik kan vi gi barna størst mulig oppmerksomhet i en tidlig start på livet. Større barn krever større utfordringer og mer plass, og for denne gruppen tilbyr vi store ute-/innearealer, klatrevegg og «boltresal» Vi ønsker å blande latinamerikansk og norsk kultur ved at barna f.eks også hører på typisk latinamerikansk musikk med sin karakteristiske rytme. Våre dyktige førskolelærere har ansvaret for det pedagogiske arbeidet, sammen med flinke og samvittighetsfulle barnehageassistenter. Amigos Barnehage har et tett samarbeid med bydeler, helsetjenesten, Plan- og bygningsetaten, Politiet samt Mattilsynet (alle avdelinger er godkjente næringsmiddelvirksomheter).

Kontaktinformasjon

www.amigosbarnehage.no

Besøksadresse Vakåsveien 39 A, 1395 Hvalstad
Postadresse Vakåsveien 39 A, 1395 Hvalstad
 
Epost
amigosbarnehage@hotmail.com
Telefon
(+47) 413 10 439
Mobiltelefon
(+47) 413 10 439

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies