IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ambient Coaching

Vis i kart
22 23 68 53
alb@ambient.no www.ambient.no

Mer informasjon

Coaching er et utviklingsprogram som er tilpasset deg personlig. Det foregår gjennom en-til-en-samtaler mellom deg og meg.

Coaching har fokus på løsninger og muligheter. Vi ser fremover, og graver oss ikke ned i problemene, men ser på hva som skal til for å gjøre drømmene til virkelighet.

Coaching henter ut det beste i deg, samtidig som endringene du skaper i ditt liv er motivert av dine ønsker, ikke coachens. Derfor er det viktig at ønsket om å gjøre noe annerledes ikke blir pådyttet av andre.

Coaching gir deg ikke svarene, men hjelper deg med å stille de rette spørsmålene. Du fokuserer på det du vil oppnå og coachen følger deg dit. Du utfordres underveis, vi lager avtaler på hva du skal gjøre mellom møtene og du følges opp tett.

Coaching er en forpliktende avtale mellom deg og meg som din coach. Den er konfidensiell, og ingen opplysninger gis til andre. Avtalen er mål- og resultatrettet og gjennomføres innen et gitt tidspunkt. Da oppnår du også det du kom for, og opplever samtidig at det skjer positive endringer i deg selv.

Kontaktinformasjon

www.ambient.no

Besøksadresse Kongsberggata 3, 0468 Oslo
Postadresse Kongsberggata 3, 0468 Oslo
 
Epost
alb@ambient.no
Telefon
(+47) 22 23 68 53
Mobiltelefon
(+47) 901 24 564

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies