IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Altiusklinikken AS

Vis i kart
467 77 055
info@altiusgruppen.no http://www.altiusklinikken.no/

Mer informasjon

Altiusklinikken er en privat klinikk som tilbyr anerkjente og veldokumenterte behandlingsformer med fokus på bred tverrfaglig kompetanse, høy kvalitet og god tilgjengelighet. Vår visjon er å utnytte hverandres spisskompetanse slik at du som kunde får det beste tilbudet for dine behov - vi jobber med det vi kan best og tilbyr ulike tilnærminger for ulike stadier i rehabiliteringsprosessen.

Tommy er fysioterapeut og har lang fartstid innen mange idretter både som toppidrettsutøver på høyt internasjonalt nivå og som trener fra landslag til guttefotball. Han har verv i ski, sykkel og fotball i OIL og er leder av Idrettsskolen i Ottestad. Han har sin spisskompetanse på trening - det være seg opptrening etter en skulderskade eller du ønsker å ta merket i Birken. Han trives best i treningssalen eller ute sammen med deg på en treningsøkt.

Nils Petter er fysioterapeut og osteopat. Han er tidligere idrettsoffiser i Forsvaret og har lang erfaring med treningsveiledning og idrettsmedisinsk oppfølging. Han har jobbet mange år med Storhamar håndball og er en av eierne av OneSole som han har vært med å utvikle. Gjennom sin osteopatikompetanse er han vår spisskompetanse på korrigering av dysfunksjoner i muskel- og skjelettapparatet og besitter en unik evne til å bruke hendene som verktøy.

Darren er Athletic Therapist fra Montreal University College. Har jobbet med Canadas bob-, ake- og skiskytterlandslag og med en rekke andre landslag. Er eier av Altiusgruppen - importør og distributør av medisinsk utstyr og treningsutstyr. Darren har gjennom dette en svært omfattende erfarings- og kunnskapsbasert kompetanse på behandling av akutte skader og belastningsskader innen idrett og andre arenaer. Han er også en kapasitet på laserstimulering og andre elektroterapiformer.

Ole Jørgen har i tillegg til fysioterapiutdanningen videreutdanning innen idrettsmedisin og manuelle behandlingsformer. Han har allsidig erfaring fra idrett og trening og jobber også litt som PT. Ole Jørgen er en av våre kontaktpersoner ut mot idretten.

Magnus er fysioterapeut og har tatt kurs innenfor nålebehandling, slyngebehandling, kroniske smertetilstander og driver etterutdanning innen idrettsskader. Han har tidligere studert idrett, og har i tillegg lang erfaring innenfor forskjellige idretter, blant annet ski og fotball. Magnus er en av våre kontaktpersoner ut mot idretten.

Fride er fysioterapeut og har i tillegg utdanning innenfor idrett, friluftsliv og helse. Hun har erfaring fra treningssenter som treningsveileder, sal - og spinninginstruktør. Har kurs innenfor slyngetrening, massasje og motiverende samtale. Fride er vår kontaktperson ut mot bedrifter.

Silje er fysioterapeut ved “Raskere tilbake”- poliklinikken tilhørende fysikalsk medisin og re- habiliteringsavdelingen ved Sykehuset Innlandet. Silje har videreutdanning i kognitiv terapi, og hun vil derfor, i tillegg til fysioterapi, tilby timer innen kognitiv terapi som er et nyttig verktøy for mange som har behov for endrings- og mestringsstrategier.

Altiusklinikken AS holder til på besøksadressen Vikasenteret, 2312 Ottestad. Foretaket ble startet i 2011-09-09 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Altiusklinikken AS på telefon 467 77 055, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.altiusklinikken.no/

Besøksadresse Vikasenteret, 2312 Ottestad
Postadresse Postboks 201, 2301 Hamar
 
Epost
info@altiusgruppen.no
Telefon
(+47) 467 77 055
Mobiltelefon
(+47) 467 77 055

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies