IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Alti AS

Alti kulde

Vis i kart
901 90 237
alti@fibernett.net www.altikulde.no

Mer informasjon

Jeg har jobbet i Norild siden 1994, tok fagbrev som kjølemontør i 1998. Kjernevirksomheten til Norild var butikkjøling, Norild leverte bla. varmegjennvinningskap(energiskap), maskinrack, kjøle/ frysemøbler. Jeg har utført service, og vært bas på større og mindre butikker opp igjennom denne tiden. I 2009 til 2010, så tegnet jeg el.tegninger til kjøl/ fryseanlegg og disker. I 2009 ble Norild solgt til Teknotherm. Jeg var en av de som fikk være med videre, men valgte å etablere firma og starte for meg selv 06.05.11. For å prøve og skryte litt av meg selv, så var jeg den kjølemontøren med lengst fartstid på Norild da det opphørte.

Jeg var ofte innleid av Teknotherm, og utførte de samme oppgavene som da jeg var ansatt av Norild. Teknotherm gikk konkurs 28.12.11.

Nå har Alti Kulde fått opparbeidet seg en fast kundeportefølje som inneholder: Dagligvarebutikker, kiosker, pizzeriaer, pølsemakeri, osteproduksjon, og fiskehall på 3900kvm for distrubisjon av fisk. Har også hatt noe varmepumpe og kjølerom for private, men som ikke ses på som fast i porteføljen. Fortsatt plass til fler kunder, privat og næring.

I dag strekker serviceområdet seg fra Mysen-Skiptvet-Askim-Hobøl-Ås-Ski-Oslo-Sørumsand og Råholt. Hvis dere har et produkt fra Norild, og trenger deler, ta kontakt, Alti Kulde skaffer det meste av deler til det Norild har solgt/ produsert. Pluss jeg har lang og bred erfaring fra produktene, og besitter en serdeles god database fra da Norild var Norild. Dette gjelder spesielt for butikksjefer og kjølemontører rundtomkring i Norges land, el. tegninger og programmer for PLS, kan mest sannsynlig skaffes.

For andre kjølefirmaer som har behov for innleid akutt serviceoppdrag, er det bare å ta kontakt for å se om vi kan løse problemet.

Kontaktinformasjon

www.altikulde.no

Besøksadresse Torgeir Bjørnaraas gate 4, 1807 Askim
Postadresse Torgeir Bjørnaraas gate 4, 1807 Askim
 
Epost
alti@fibernett.net
Telefon
(+47) 901 90 237
Mobiltelefon
(+47) 901 90 237

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies