IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Alternativ Samling Hægebostad

Vis i kart
971 15 889
erling.ross@hotmail.com alternativsamling.net

Mer informasjon

Alternativ Samling startet opp i 2010 og har frem til 2013 vært arrangert på Tingplassen i Hægebostad kommune. Bak Alternativ Samling står en gruppe alternative behandlere som hadde lyst å skape en samling hvor alternative behandlere kunne få vise hvem de var for dem som ønsket å prøve ulike behandlinger. De som deltar er både nybegynnere og erfarne behandlere.

Vi ønsket å fjerne det kommersielle preget sånne samlinger ofte har og konsentrere oss om å skape en samling preget av positive energier og kjærlighet. Dette fikk vi til og tilbakemeldingene etter de samlingene vi nå har hatt er udelt positive fra både behandlere og besøkende.

Dette er en samling hvor alle som er interessert i alternativ medisin er velkommen, for en god prat, lære om og prøve forskjellige behandlinsformer. På Alternativ Samling kan behandlere og gjester dele erfaringer og ideer og det sosiale veklegges høyt

Alternativ Samling Hægebostad holder til på besøksadressen c/o Erling Eikeland Eikeland, 4595 Tingvatn. Foretaket ble startet i 2014-03-10 og som et Fli. Alternativ Samling Hægebostad driver i bransjene "Alternativ behandling", "Healere", "Kurs og Opplæring" og "Massasje". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Alternativ Samling Hægebostad på telefon 971 15 889, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

alternativsamling.net

Besøksadresse c/o Erling Eikeland Eikeland, 4595 Tingvatn
Postadresse c/o Erling Eikeland Ros-Eikeland, 4595 Tingvatn
 
Epost
erling.ross@hotmail.com
Telefon
(+47) 971 15 889
Mobiltelefon
(+47) 971 15 889

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies