IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Alt i Gamle Ovner Tor Øverby

Vis i kart
988 29 205
http://www.altigamleovner.com/

Mer informasjon

Her hos Alt i gamle ovner blir gamle ovner som nye. Vi kjøper gamle ovner, og reparerer og pusser de opp. Vi har en 400 kvadratmeter stor verkstedhall som er sprengfull av ovner i alle slags fasonger.

Her kan du finne en koselig, liten ovn som er snaut halvmeteren høy, så liten at det knapt er plass for en katt under den. Bare et par meter unn a rager en kirkeovn, i flere etasjer. Den ruver i samlingen.

Vedfyring er blitt populært, og samtidig har folk fått opp øynene for verdiene ved en gammel ovn. Mange har arvet gamle ovner etter beste- og oldeforeldre. Ovner som trenger en oppussing, og den biten tar vi i Alt i gamle ovner oss av.

I 1994 startet Tor Øverby sitt ovnsverksted på Opakermoen, men har i de siste fem årene hatt sitt verksted på Disenå.

Når vi får inn en gammel ovn til restaurering, demonteres den først. Delene blir sandblåst, slik at støpejernet blir helt hvitt. Når det er gjort reparers ødelagte deler og ovnen settes sammen. Deretter blir den grunnet og malt med ovnssverte. Nyere ovner skal være rentbrennenede, men ovner fra før 1940 er verne- og bevarinsverdige.  Søkeord:

Akershus, Nes, Oppaker, ovner, gamle ovner, jernovn, kakkelovn, vedovn, restaurering, kjøpe ovn, ovn restaurering, peiser, støpejern, antikke ovner, vedovner, montering, peis, ildsteder, vedsalg, ved, peis-restaurering, emaljerte ovner

Alt i Gamle Ovner Tor Øverby holder til på besøksadressen Daskerudvegen 39, 2166 Oppaker. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-05-23 og som et Enkeltpersonforetak. Alt i Gamle Ovner Tor Øverby driver i bransjene "Bruktbutikker" og "Brukthandel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Alt i Gamle Ovner Tor Øverby på telefon 988 29 205 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.altigamleovner.com/

Besøksadresse Daskerudvegen 39, 2166 Oppaker
Postadresse Daskerudvegen 39, 2166 Oppaker
 
Telefon
(+47) 988 29 205
Mobiltelefon
(+47) 988 29 205

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies