IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Aloeverashoppen

Forever er det største direktehandelsselskapet i Skandinavia på hudpleie-, nærings- og renseprodukter basert på planten Aloe Vera.

Vis i kart
475 00 581
aloeverashoppen@lyse.net www.aloeverashoppen.com

Mer informasjon

Forever er det største direktehandelsselskapet i Skandinavia på hudpleie-, nærings- og renseprodukter basert på planten Aloe Vera. Forever Skandinavien er ansvarlig for markedene i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Salget er organisert gjennom uavhengige distributører.

Morselskapet ligger i USA og er verdens største produsent og dyrker av Aloe Vera. Plantasjene ligger i Texas, USA, Mexico og Den dominikanske republikk. Konsernet er representert i over 130 land, og omsetter for drøyt 2 milliarder dollar. Forever Living Products Scandinavia er medlem i Direktesalgsforbundet i de forskjellige skandinaviske landene. Selskapet Kvalitet, miljø og ansvar Her holder vi til

Fakta om Aloe Vera Bruken av Aloe Vera går som en rød tråd gjennom historien, og mennesker i vidt forskjellige kulturer har brukt Aloe Vera til forskjellige behov. I moderne tid har mye av kunnskapen om nytteplanter gått tapt, men nå øker interessen for helse og livsstil over hele verden. En stadig mer stresset tilværelse gjør at vi ganske enkelt må ta bedre vare på oss selv.

Hva er Aloe Vera?Aloe Vera er en kjøttfull plante som tilhører liljefamilien. Denne familien omfatter blomster, men også asparges, løk og hvitløk. Aloe er en egen undergruppe som består av flere hundre forskjellige planter. Av disse er Aloe Vera Barbadensis Miller, eller Aloe Vera, den mest virkningsfulle og den som brukes kommersielt. Bladene til Aloe Vera inneholder den tyktflytende geleen. I likhet med andre grønnsaker inneholder den hovedsakelig vann, men også en rekke vitaminer og mineraler, om enn i små mengder. I Aloe Vera finnes det også flere plantekjemikalier. Disse plantekjemikaliene jobber i synergi sammen med næringsstoffer i magen/tarmsystemet for å bevare helsen din. Det gjør Aloe Vera til en nyttig grønnsak for deg som vil holde magen i form. Hele 70 % av ditt immunforsvar sitter i magen. Derfor er det så viktig å holde den i form. En daglig dose Aloe Vera holder slimhinnen i magen frisk, bevarer balansen mellom gode og dårlige bakterier, øker næringsopptaket fra det du spiser og motvirker at miljøet i magen blir for surt. At Aloe Vera også er bra for huden, har lenge vært kjent.

Aloe Vera fra ForeverLiving kan ikke lage et bra produkt av dårlige råvarer. Ettersom Aloe Vera er en sukkulent, trekker den til seg næring fra den jorden den vokser i. Derfor begynner vi fra bunnen av, med å dyrke på fruktbar jord som gir god voksekraft. Det er Forever som eier plantasjene, og all dyrking er økologisk og skjer gjennom vekselbruk for ikke å utarme jorden.

Hver plante begynner som et skudd, som skjæres av roten fra den modne planten. Etter ca. tre år fjernes alle de modne bladene fra planten for hånd, med et lite snitt langs stilken. Når bladene så er skåret av, transporteres de raskt til anlegget for foredling.

Et rent produktBladene gjennomgår en grundig renseprosess, der de bades flere ganger i kjølig vann og høytrykksvaskes. Eventuelt avfall fjernes, og bladene inspiseres for skader. Vi tar geleen fra plantens indre, der den er best beskyttet fra ytre påvirkning. På den måten får vi geleen i sin reneste form.

Aloeverashoppen

holder til på besøksadressen Årsvollveien 62, 4312 Sandnes. Foretaket ble startet i 2008-03-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-04-01 og som et Enkeltpersonforetak. Aloeverashoppen driver i bransjen "Naturprodukter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aloeverashoppen på telefon 475 00 581, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.aloeverashoppen.com

Besøksadresse Årsvollveien 62, 4312 Sandnes
Postadresse Årsvollveien 62, 4312 Sandnes
 
Epost
aloeverashoppen@lyse.net
Telefon
(+47) 475 00 581
Mobiltelefon
(+47) 475 00 581

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies