IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Alna Autolakkering AS

Vis i kart
21 38 57 37

Mer informasjon

Alna Autolakkering AS består av et dyktig og serviceorientert team, fordelt på tre avdelinger under samme tak; lakkering, dekk & felger, samt verksted.

  • Vi holder til i rundt 1000 kvadratmeters lokale i Stubberudveien 8 på Alnabru/Alfaset (innkjørsel fra Strømsveien, ved Metallco).
  • I mai 2016 hadde vi gleden av å anlegge et nytt, topp moderne lakkeringsanlegg med tilhørende blandingsrom - ledende i bransjen. Den setter oss i en gunstigere posisjon, både når det gjelder kvalitet og effektivitet. I dag blir den benyttet i forbindelse med oppdragene vi mottar fra privatpersoner, men også bilforhandlere og andre aktører i næringslivet i Oslo og omegn. Det kan dreie seg om fjerning av mindre bulker og riper til større karosseriskader som følge av trafikkuhell.
  • Vi står til tjeneste - både for privatpersoner og bedrifter, med et mål om å levere gode resultater knyttet til bilholdet, på en effektiv og trygg måte.
  • Slå gjerne på tråden, send oss en mail, eller ta en tur innom for konkurransedyktige tilbud og en god og varm kopp kaffe :)

Alna Autolakkering AS holder til på besøksadressen Stubberudveien 8, 0668 Oslo. Foretaket ble startet i 2016-01-11 og registrert i brønnøysund-registrene 2016-01-26 og som et Aksjeselskap. Alna Autolakkering AS driver i bransjene "Bildekk og felger", "Billakkering og biloppretting" og "Bilverksteder". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Alna Autolakkering AS på telefon 21 38 57 37. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Stubberudveien 8, 0668 Oslo
Postadresse Ole Brumms vei 6, 0979 Oslo
 
Telefon
(+47) 21 38 57 37

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies