IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Allianse Renhold AS

Vår politikk er fornøyde kunder, og renholdere!

Vis i kart
64 86 50 88
alliance@allren.no www.allren.no

Mer informasjon

Om oss

Alliance Renholdservice AS tilbyr daglig og temporært renhold i offentlig og privat sektor i Oslo og omegn. Alliance Renholdservice AS ble etablert som AS i 2002, kåret gasellebedrift i 2008, og er offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Firmaets ledelse har over 30 års erfaring innenfor bransjen. Vi har rammeavtale med Oslo kommune, og har i flere år hatt fokus på renhold av skoler, barnehager og annet innenfor det offentlige. Vi har også drevet med renhold innenfor privat sektor, som blandt annet bedriftslokaler, og ønsker nå å utvide oss i den retning. Vår politikk er fornøyde kunder og renholdere. Vi har god kompetanse, økonomi og god kapasitet for flere oppdrag.

Vi er til stadighet oppdatert med nye renholdsmetoder. Alle våre ansatte har grunnkurs i renhold og spesialrenholdere innenfor temporært renhold. Alle ansatte bærer ID kort som er gjeldene for offentlig godkjenning. Etter mange års erfaring har vi blitt dyktige til å finne riktig frekvens for daglig renhold som kunden kan bli tilfreds med.

For å sikre kvaliteten på renhold, vil du som kunde få oppnevnt en fast kontakt person, som vil følge dere tett opp. Kontakt person står for å opprette en oversiktlig renholdsplan, opplæring av ansatte og vikarer, fast månedlig kontroll av renhold, etterkontroll, stikkprøver og tilbakerapportering til kunde.

Medlem av Virke, Alna HMS senter, Offentlig godkjent renholdsbedrift

Kontaktinformasjon

www.allren.no

Besøksadresse Østresolberg vei 160, 1400 Ski
Postadresse Postboks 2, 1404 Siggerud
 
Epost
alliance@allren.no
Telefon
(+47) 64 86 50 88
Mobiltelefon
(+47) 982 20 802

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies