IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Alfa Solskjerming

Vis i kart
400 01 276
post@alfasol.no www.alfasol.no

Mer informasjon

ALFA Solskjerming ble etablert i 1969 av Odd Bjørn Samuelsen.

Alfa Solskjerming har spesialisert seg på utvendig og innvendig solskjerming, og motoriserte markiser for vinterhager og som tak for uteserveringer. Ideen bak ALFA Solskjerming er å kunne løse problemer med avskjerming på en profesjonell måte, gjennom utradisjonelle og standard løsninger.

Som Drammens eldste firma innen solskjerming har vi i kraft av vår lange erfaring utviklet ekspertise som våre kunder nyter godt av. Derfor legger vi vår ære i å gi våre kunder en riktig løsning. ALFA Solskjerming har i alle år satset på å ligge i første rekke når det gjelder å presentere nye kvalitetsprodukter fra inn- og utland.

Med de høye krav som i dag stilles til løsninger og driftsikkerhet, har vi tatt konsekvensen av dette ved at vi i alle år har lært opp våre medarbeidere for å holde et høyt kunnskaps- og kvalitetsnivå. ALFA Solskjerming har egen produksjon og systue, slik at vi til en hver tid står godt forbredt til å betjene alle våre kunder.

Vi står selvfølgelig til tjeneste med ytterligere opplysninger om de måtte ønske det.

Alfa Solskjerming holder til på besøksadressen Doktor Hansteins gate 13/17, 3044 Drammen. Foretaket ble startet i 1995-02-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-02-28 og som et Avdelingskontor. Alfa Solskjerming driver i bransjen "Solskjerming". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Alfa Solskjerming på telefon 400 01 276, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.alfasol.no

Besøksadresse Doktor Hansteins gate 13/17, 3044 Drammen
Postadresse Doktor Hansteins gate 13/17, 3044 Drammen
 
Epost
post@alfasol.no
Telefon
(+47) 400 01 276

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies