IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Alfa Medical AS

Alfa Medical AS ble etablert i 2009 av entreprenører med lang bransje-erfaring innen medisinsk teknikk, og er derfor godt kjent med hvilke krav som stilles både til personell og utstyr.

Vis i kart
476 11 333
kjell.robole@alfamedical.no www.alfamedical.no

Mer informasjon

Alfa Medical AS forhandler utstyr av høy kvalitet.

Alfa Medical AS ble etablert i 2009 av entreprenører med lang bransje-erfaring innen medisinsk teknikk, og er derfor godt kjent med hvilke krav som stilles både til personell og utstyr.

Representerer følgende produsenter:

COOK Medical Urologi Siden 1963 har Cook Medical vært ledende i utviklingen av medisinske produkter.

Cook Medical er i forkant av medisinsk forskning og produktutvikling innen diagnostiske og terapautiske prosedyrer. I dag er Cook blant verdens mest kjente og anerkjente produsenter av medisinsk forbruksutstyr.

Tett samarbeid med topp medisinske forskningssentre og ledende spesialister rundt om i verden, gjør Cook Group i stand til å levere innovativt spesialdesignet medisinsk utstyr av høyeste kvalitet.

FlowSecure Den kunstige lukkemuskelen “FlowSecure” fra Sphinx Medical er et patentert silikon implant som gir betydelige fordeler for store pasientgrupper. Ved å tilføre press på urinrøret gjennom en mansjett stoppes urinlekkasjen. Mansjetten kontrolleres med en hydraulisk pumpe som er monter under huden. Trykket på mansjetten er selvregulerende og responderer på umiddelbare hendelser som for eksempel hosting og stopper dermed urinlekkasje.

Taewoong Medical Taewoong utviklet den første selvekspanderende vaskulære stenten i 1995. De utvidet sitt forretningsgrunnlag basert på støtte fra den koreanske stat og ble prisbelønnet i 1999. Via “Korean Health Industry Award” fikk Taewoong topp utmerkelse som en av de ledende venture selskapene innen “high end” medisinske applikasjoner.

Neomedic International Neomedic International, “The continence company”, ble grunnlagt for mer enn 20 år siden og fokuserer på produkter med “added value” og metoder for urin inkontents, “pelvic organ prolaps” og andre “pelvic floor disorders”.

Alfa Medical fokuserer på leverandører som er kjent for høy kvalitet på sine produkter, og som er ledende innenfor sitt fagfelt. I tillegg til dette er et kontinuerlig forbedringsarbeid en viktig del av vårt kvalitetsbegrep.

Ved å stille høye krav til produkt og prosedyrer sikres den beste behandlingen for pasienten.

Klikk her for animasjonsvideo av vårt produkt!

For mer info, se www.alfamedical.no

Alfa Medical AS holder til på besøksadressen Grini Næringspark 3, 1361 Østerås. Foretaket ble startet i 2009-06-19 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-09-24 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Alfa Medical AS på telefon 476 11 333, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.alfamedical.no

Besøksadresse Grini Næringspark 3, 1361 Østerås
Postadresse Postboks 18, 1332 Østerås
 
Epost
kjell.robole@alfamedical.no
Telefon
(+47) 476 11 333
Mobiltelefon
(+47) 901 29 070
Telefaks
(+47) 21 08 04 18

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies