IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Alfa Display AS

SYNES DU IKKE, FINNES DU IKKE!

Vis i kart
72 89 10 00
firmapost@alfadisplay.no www.alfadisplay.no

Mer informasjon

Produkter eller komplette løsninger ? Vi har opp gjennom årene vært med på mange spennende pilotprosjekter, og også vært med som innovatør i mange henseende. Vi tar små og store oppdrag. Vi leverer fra det enkeltstående standardproduktet, til å være med på produktutvikling i nært samarbeide med våre kunder, for å levere helhetlige og komplette løsninger.

Produksjon. Vår allsidige produksjon foregår delvis i egne lokaler, delvis ute hos våre profesjonelle produksjonspartnere. Vi innehar egne produksjonsmaskiner. Egne og deleide produksjonsverktøy er utplassert hos våre produksjonspartnere.

Markedet - utfordringene. Vi tar gjerne nye og spennende utfordringer. Ingen markeder er konstante, derfor finnes det alltid mange muligheter. Gjennom et utbredt forhandlernett i skiltbransjen over hele Norge, har vi mange muligheter for å hjelpe DEG, med ditt profileringsbehov. Prøv oss. Vi ser frem til å høre fra nettopp deg.

Forretningsstrategi. Vår strategi er å være en sterk, iderik, problemløsende, innovativ leverandør av profileringsprodukter, som feks skiltplater, plakat-stativer/-holdere, i vid forstand, samt levere gode løsninger for merkesystemer i logistikkfunksjonen.(Bl a hyllekantlister) Våre produkter skal fremheve våre kunder på en positiv måte overfor sine kunder.

Vi kan tilby: skilting til gater, vinduer, vegger, gulv, tak og annet display utstyr. Banneroppheng, brosjyrestativ, etikettholdere, meglerbukker, spesialskilting, vindusplakatrammer, visningsbukker, brosjyrestativer, plakatrammer, vindusrammer, diaskasser, plakatstativer, smijernsbukker m.m.

En tydelig profilering gir deg et bedre blikkfang og vil øke salget.

SYNES DU IKKE, FINNES DU IKKE!

Alfa Display AS holder til på besøksadressen Øvre Flatåsveg 18, 7079 Flatåsen. Foretaket ble startet i 1997-11-10 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-12-05 og som et Aksjeselskap. Alfa Display AS driver i bransjene "Annonsesalg" og "Konsulenttjenester". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Alfa Display AS på telefon 72 89 10 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.alfadisplay.no

Besøksadresse Øvre Flatåsveg 18, 7079 Flatåsen
Postadresse Øvre Flatåsveg 18, 7079 Flatåsen
 
Epost
firmapost@alfadisplay.no
Telefon
(+47) 72 89 10 00
Telefaks
(+47) 72 84 82 74

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies