IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Alex Bygg AS

Ett lite snekkerfirma med fokus på kvalitet i arbeid!

Vis i kart
469 05 299
alexpawlow@me.com alexbygg.no

Mer informasjon

Alex Bygg AS ble stiftet av Reiner Alexander Pawlow tidlig 2015, og har siden stadig vokst. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og faste kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet.

Alex BYgg AS utfører det aller meste innen restaurering, oppføring av bygg, tak/takbytte og totalentrepriser, og jeg tar på meg alt fra mindre servicejobber til prosjektering og gjennomføring av bygg. Service og grundighet er en selvfølge. Jeg jobber tett med andre håndverkere, slik at jeg alltid følger kundens ønsker. Dersom du har behov for å restaurere en eldre bolig kan du være trygg på at jeg tar byggets historikk på alvor når når jeg går igang med arbeidet. Vi påtar oss oppdrag i Aust- og Vest Agder.

Alex Bygg AS

holder til på besøksadressen Ringveien 11, 4580 Lyngdal. Foretaket ble startet i 2015-02-09 og registrert i brønnøysund-registrene 2015-02-17. Alex Bygg AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg" og "Snekkere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Alex Bygg AS på telefon 469 05 299, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

alexbygg.no

Besøksadresse Ringveien 11, 4580 Lyngdal
Postadresse Ringveien 11, 4580 Lyngdal
 
Epost
alexpawlow@me.com
Telefon
(+47) 469 05 299

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies