IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aldersund Brygger

Vis i kart
75 09 31 95
knut.haakon.haugen@gmail.com http://www.dintur.no/Feriehus-i-Norge/Aldersund-Brygger/

Mer informasjon

  • Mer info Flotte bryggeleiligheter hvor det tilbys et godt sjøfiske med flere kjente fiskeplasser i området rundt. Området er også ypperlig for vandring i vakre omgivelser. Av severdigheter anbefaler vi kystfortet fra 2. verdenskrig og Svartisen. Ikke gå glipp av å tilbringe en uforglemmelig familieferie i trollbindende norsk natur.

• Et stort spekter av fiskearter.

• Sløyefasiliteter med rennende vann og tak.

• Merka turløyper nær hyttene.

• Mulighet for storbåtfiske.

Anlegget ligger i det naturskjønne Aldersundet og består nå av fem boenheter med høy standard. Tre boenheter kan ta imot seks personer fordelt på tre soverom, og to enhet fire personer fordelt på to soverom.

Plassen ligger like ved riksvei 17 ca 15 km sørover fra Kilboghamn.

Alle boenheter er utstyrt for langtidsferie,(uker). Oppreide senger og håndklær. Alle enhetene ligger ret ved sjøen med direkte adgang til båt med egne flytebrygger.

Området her på helgeland består av variert natur enten du kommer for å fiske, eller bare kjøre tur på havet til fjord og hundrevis av øyer, bebodde som ubebodde.

Vi har også fine områder for tur i flell og hei, med de utfordringer som du kan velge selv. Her er mange fine fiskevann for dem som liker ferskvannsfiske.

Alle boenhetene har trådløst i.nett

Vår sammarbeidspartner er Din Tur.no

Aldersund Brygger holder til på besøksadressen Aas, 8730 Bratland. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1994-02-02 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aldersund Brygger på telefon 75 09 31 95, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.dintur.no/Feriehus-i-Norge/Aldersund-Brygger/

Besøksadresse Aas, 8730 Bratland
 
Epost
knut.haakon.haugen@gmail.com
Telefon
(+47) 75 09 31 95
Mobiltelefon
(+47) 952 74 272

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies