IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aktiv Pappa AS

Vis i kart
908 66 643

Mer informasjon

Hovedideen til www.aktivpappa.no oppsto i 2008 etter at en av eierne selv gikk ut i pappapermisjon med sitt første barn i en verden hvor aksjonsradiusen rundt barnet var noe begrenset. Interessen for barnet var det ingenting å si på, men etterhvert som ukene gikk, snek alene-følelsen seg tydeligere frem. Det som startet som en lykkelig permisjonstid endte på alle måter godt, men det han satt igjen med følelsen av at far ikke hadde tilgang på den samme informasjonen som mor. Denne nettsiden skal rette på dette. Vi skal tilby lettfattelig informasjon, skrevet av fedre for fedre. Vi skal teste produkter, anbefale aktiviteter og intervjue fedre. Målet med siden er at fedre skal bli mer aktive sammen med sine barn. Og dette skal være morsomt – både for far og barn! Siden har ikke fokus på samlivsbrudd, ettersom dette er et tema som en rekke andre nettsider dekker. Aktiv Pappa AS eies og driftes av Mass Anders Hus, Kjetil Tvedt og Joe-Helge Ruud, alle fedre med forbedringspotensial.

Aktiv Pappa AS holder til på besøksadressen Pynten 1 A, 3919 Porsgrunn. Foretaket ble startet i 2011-10-17 og som et Aksjeselskap. Aktiv Pappa AS driver i bransjen "Webdesign". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aktiv Pappa AS på telefon 908 66 643. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Pynten 1 A, 3919 Porsgrunn
Postadresse Pynten 1 A, 3919 Porsgrunn
 
Telefon
(+47) 908 66 643
Mobiltelefon
(+47) 908 66 643

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies