IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aktiv Kapital AS

Vis i kart
24 10 31 00
firmapost@aktivkapital.no www.aktivkapital.com

Mer informasjon

Aktiv Kapital er en ledende leverandør av kredittadministrative tjenester.Vi fokuserer på å skape lønnsomhet for våre oppdragsgivere via outsourcing av administrasjon og finansiering av fordringer. Tjenestesammensetningen gjør at så vel SMB-bedrifter som større konsern velger Aktiv Kapital som sin samarbeidspartner. Et næringsliv preget av hurtige endringer gir Aktiv Kapital store muligheter til kontinuerlig å definere, utvikle og forbedre produkter og tjenester. Aktiv Kapitals satsning på moderne teknologi, med egeneide fagsystemer som basis, gir konkurransefortrinn både nå og i fremtiden. Med dyktige medarbeidere og god teknologi har vi fokus på å frigjøre kapital og ressurser for våre kunder. Aktiv Kapital fremstår som en innovativ bedrift; et selskap som er raskere, "smartere" og som setter standard for bransjen. Våre tilbyr et bredt spekter av inkassotjenester og kan i tillegg kjøpe dine forfalte fordringer.

Aktiv Kapital AS holder til på besøksadressen Christian Krohgs gate 16, 0186 Oslo. Foretaket ble startet i 1991-03-19 og registrert i brønnøysund-registrene 1991-04-26 og som et Aksjeselskap. Aktiv Kapital AS driver i bransjene "Inkasso - Konsulenter" og "Inkasso- og kredittopplysning". Foretaket har 29 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aktiv Kapital AS på telefon 24 10 31 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.aktivkapital.com

Besøksadresse Christian Krohgs gate 16, 0186 Oslo
Postadresse Postboks 9106 Grønland, 0133 Oslo
 
Epost
firmapost@aktivkapital.no
Telefon
(+47) 24 10 31 00
Telefaks
(+47) 24 10 31 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies