IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aktiv Hund - Hundeskole

Vis i kart
470 21 950
hundeskole@aktivhund.no www.aktivhund.no

Mer informasjon

Aktiv Hund ble etablert i januar 1998 av hundeinstruktør Magne Gjertsen. Målsetningen ved etableringen var å kunne gi hundeeiere i Bergen et godt tilbud til sine hunder på dagtid. Tilbudet om hundepark for hunden når hundeeieren var på jobb ble svært populært på kort tid.

Tilbudet inneholdt sosial trening og integrering i hundekollektiv, samt kollektiv turgang i fjell og utmark med hundene - og var eksklusivt i sitt slag i Norge. Tilbudet om hundepark er nå overtatt av Christina Gjertsen. Linken finner du i vårt menypunkt “Aktiv Hundepark”.

Arbeid og dressurtrening med mange ulike hunder og tusenvis av observasjoner av hunder i flokk – kollektiv, og over 2000 hundeeiere på kurs gjennom 10 år, har gitt oss et faglig og godt fundament samt en solid faglig trygghet i forhold til å undevise hunder og eiere på våre dressurkurs. Dette kommer våre kunder og kursdeltakere til gode. Vår kunnskap er din trygghet.

Om instruktøren Instruktør Magne Gjertsen har gjennomgått omfattende og grundig kynologisk utdanning og trening hos Geir R. Nordenstam. Undertegnede har også drevet Nordenstam Hundeskole avd. Bergen.

Instruktøren er utdannet yrkesdressør - med hovedvekt på endring av problematferd hos hund, og endring av eiers hjemmemiljø. Instruktørene er også aktive i konkurransedressur.

Aktiv Hund - Hundeskole holder til på besøksadressen Hausdalsvegen 289, 5229 Kalandseidet. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1997-11-03 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aktiv Hund - Hundeskole på telefon 470 21 950, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.aktivhund.no

Besøksadresse Hausdalsvegen 289, 5229 Kalandseidet
Postadresse Øvre Sollien 90, 5096 Bergen
 
Epost
hundeskole@aktivhund.no
Telefon
(+47) 470 21 950
Mobiltelefon
(+47) 930 68 283

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies