IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Akrobat Treningssenter AS

Vis i kart
35 50 07 56
grete@akrobattrening.no www.akrobattrening.no

Mer informasjon

Akrobat er et sted hvor kunder kan føle seg hjemme, - ha sosial tilhørighet, få god hjelp til treningsopplegg, bli i bedre form, kanskje gå ned i vekt - kort og godt et sted for bedre livskvalitet.

Vi startet treningssenter i 1996 og er ikke nye i markedet sier daglig leder/ eier Grete Lie som har vært lenge i bransjen.

Våre kunder er i alderen 16-80+ og vi trives med kunder i alle aldre. Vi ønsker at terskelen skal være lav, slik at man kan komme i gang raskt.

Variert og spennende timeplan Nå er vi mange instruktører med forskjellig bakgrunn, og det gir supre timer.

Prøv oss en time da vel, det koster deg ingenting.

Våre instruktører får ny inspirasjon gjennom kurs fortløpende. Se vår timeplan

Fitness I vår Fitness avdeling er det nye apparater fra Life Fitness til kondisjon, styrke og frivekter. Våre apparater er enkle å stille inn og passer for alle. Du finner sikkert din treningsmåte. Vi har instruktører med personlig trener utdanning som hjelper deg til rette med program som settes opp for deg og dine “vondter”.

Har du ikke tid sier du - det har du i vår xpressavdeling med ti noe enklere maskiner for de store muskelgruppene og med strikkmotstand. I løpet av 20 minutter er en fullverdig treningsøkt unnagjort.

HVA VENTER DU PÅ - KOM I GANG NÅ! Drevet av Drupal, Utviklet av Nano IKT, Design av Informedia

Akrobat Treningssenter AS holder til på besøksadressen Moflatvegen 38, 3733 Skien. Foretaket ble startet i 1996-02-26 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-03-04 og som et Aksjeselskap. Akrobat Treningssenter AS driver i bransjen "Treningssentre". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Akrobat Treningssenter AS på telefon 35 50 07 56, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.akrobattrening.no

Besøksadresse Moflatvegen 38, 3733 Skien
Postadresse Moflatvegen 38, 3733 Skien
 
Epost
grete@akrobattrening.no
Telefon
(+47) 35 50 07 56

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies