IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Airmaster Norge AS

Indeklima i verdensklasse

Vis i kart
905 81 447
www.airmaster.dk

Mer informasjon

…tænk, hvis vi kunne udvikle ventilationsanlæg, som tog hensyn til vores adfærd, behov og velbefindende, og samtidig kunne være en del af den helt rigtige energiløsning til fremtidens sanerings- og bygge-projekter. Det var opgaven og forretningsideen som Henrik Stæhr og Kim Jensen formulerede i 1991, da de etablerede Airmaster i Aars.

Og ja, det lykkedes. Vi har i dag et sortiment af decentrale ventilationsanlæg, hvor dyre og energikrævende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhedsløsninger uden unødig energiforbrug.

Høj ydelse, intelligent behovsstyring og et meget lavt lydniveau, bringer vores ventilationsanlæg i verdensklasse.

Vi anvender en meget stor del af vores samlede ressourcer på produktudvikling og dokumentation. Samlet set arbejder over 10% af vores medarbejdere med udvikling- og dokumentation. Vi samarbejder med universiteter omkring ny teknologi, herunder Aalborg Universitet og Danmarks Tekniske universitet. Vi deltager også i flere forskningsbaserede projekter omkring fremtidens effektive decentrale ventilationsløsninger. Vores elektronik bliver EMC-testet efter de strengeste krav ved anerkendte laboratorier (EMC = Electromagnetic compatibility).

Kort sagt - Airmasters ventilationsløsninger skal være de bedste løsninger indenfor energieffektivt, komfortabelt og sundt indeklima.

Kontaktinformasjon

www.airmaster.dk

Besøksadresse Øvregate 2, 2380 Brumunddal
Postadresse Øvregate 2, 2380 Brumunddal
 
Telefon
(+47) 905 81 447
Mobiltelefon
(+47) 905 81 447

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies