IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Air & Road Transport AS

Vis i kart
33 42 72 90
info@air-road.no www.air-road.no

Mer informasjon

I forbindelse med åpning av ny hovedflyplass på Gardermoen i 1998, stiftet vi Air & Road Transport AS i oktober samme år. Ideen var å være et alternativ sør for Oslo innen internasjonal spedisjon.

Vi startet primært med flyfrakt, eksport og import. Etter hvert har vi bygget opp en sterk kompetanse på sjø, veg og ikke minst totale tredjepart logistikkløsninger.

Vi er nå blitt en total tilbyder av alle former for transport, noe våre kunder vet å sette pris på. Kontakter de oss vet de at de får den beste service og at de slipper å bruke tid på å sjekke rundt i markedet selv.

Vår målgruppe er små og mellomstore bedrifter innen import- og eksportrelatert virksomhet. Også skipsdeler, world-wide, og offshore er områder vi opererer innen daglig.

Med vår beliggenhet på Torp samt med hjelp av våre samarbeidspartnere, kan vi til enhver tid befordre import og eksportforsendelser over både denne flyplassen og over Gardermoen.

Vi har medarbeidere som trives i vårt gode miljø og som med sin spesialkompetanse yter den beste service. Denne service ytes 7 dager i uken, 24 timer i døgnet

Kontaktinformasjon

www.air-road.no

Besøksadresse Hangarveien 3 A, 3241 Sandefjord
Postadresse Hangarveien 3 A, 3241 Sandefjord
 
Epost
info@air-road.no
Telefon
(+47) 33 42 72 90
Telefaks
(+47) 33 42 72 91

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies