IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ager-Hanssen Interiør

Vis i kart
971 67 037
ager-hansen@interior.tk www.ahinterior.no

Mer informasjon

Ager-Hanssen Interiør har siden 1996 gjennom Marianne Ager-Hanssen opparbeidet et bredt kontaktnett med kunder i Stavanger området. Marianne Ager-Hanssen videreutdannet seg for interiørdesign ved interiørskolen NKI. Nettverket er opparbeidet gjennom flere år innen kjøkken og design, bl.a hos Sivesind, Huseby og Vårt kjøkken.

Ønsker du deg litt fornying? Er du lei av den gamle stuen din, men ønsker egentlig bare litt forandring når det gjelder gardiner, nytt teppe etc.?

Ager-Hanssen interiør tar alt fra store oppdrag med innredning av hele huset, kjøkken, bad til små justeringer som f.eks nye gardiner, eller nye farger på veggene.

Vi kommer helst på hjemmebesøk til kunden hvor vi utifra synsinntrykk og samtale med kunden lager en funksjonsanalyse av de enkelte familiemedlemmenes behov og ønsker samt en collage for å få et mest mulig riktig bilde. I tillegg blir de aktuelle rommene fotografert og nøye målt opp.

For å lette arbeidet for kunden med å få tak i de enkelte produktene vil kunden i etterkant av hjemmebesøket få en: - Plan og perspektivtegning - En material og fargeplan - En collage med de enkelte forslag til produkter.

Kontaktinformasjon

www.ahinterior.no

Besøksadresse Sørsjøvegen 30, 4052 Røyneberg
Postadresse Sørsjøvegen 30, 4052 Røyneberg
 
Epost
ager-hansen@interior.tk
Telefon
(+47) 971 67 037
Mobiltelefon
(+47) 971 67 037

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies