IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Agenda Reklame

Vis i kart
37 25 99 43
salg@agendareklame.no www.agendareklame.no

Mer informasjon

Agenda reklame ble etablert januar 1993. Vi holder til i Eide i Grimstad kommune. Vår filosofi er at vi skal levere kvalitetsprodukter til fornuftige priser. Firmaet kan tilby det meste innen reklamerelaterte varer og tjenester, samt enkelte spesial- produkter. Vi er forhandler for en rekke varer som er nøye tilpasset våre kunders behov. Våre kunder er firmaer, skoler, lag og foreninger, organisasjoner og privatpersoner.

Webdesign: Agenda reklame På vår hjemmeside har vi presentert en del av våre varer og tjenester. Dette er kun et lite utvalg av det vi kan tilby. Finner du ikke det du leter etter, så ta kontakt med oss for aktuelle kataloger eller et uforpliktende pristilbud! Vi håper du finner noe av interesse og ser frem til et hyggelig samarbeid med deg i fremtiden. 

Agenda Reklame holder til på besøksadressen Eide, 4887 Grimstad. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1993-01-21 og som et Enkeltpersonforetak. Agenda Reklame driver i bransjene "Annonsesalg" og "Trykkerier". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Agenda Reklame på telefon 37 25 99 43, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.agendareklame.no

Besøksadresse Eide, 4887 Grimstad
Postadresse Eide, 4887 Grimstad
 
Epost
salg@agendareklame.no
Telefon
(+47) 37 25 99 43
Telefaks
(+47) 37 04 65 75

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies