IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Agder Klima AS
Vis i kart
37 05 96 40
post@agder-klima.no www.agder-klima.no

Mer informasjon

Agder Klima AS så dagens lys i mars 1983 og har siden da arbeidet innen salg, service og drift av varierte typer klimaanlegg. Vi har Sentral godkjenning i kl 2 og kan med det levere stort og smått innen ventilasjon, takrenner, blikk, luftkondisjonering, varmepumper, kjøl-/fryse- løsninger, befuktning og avfuktingsanlegg. I de fleste tilfeller tar vi også hånd om automatikkleveransen på våre prosjekter.  Med vår stab på 8 medarbeidere prosjekterer, monterer og igangsetter vi de fleste typer anlegg. Arbeidsområdet ligger i stor grad innen lokalt næringsliv, industri, skoler, helseinstitusjoner samt private kunder. Agder Klima AS holder til i Arendal og betrakter Aust Agder fylke som sitt naturlige nedslagsfelt, men vi har til tider oppdrag både i Vest Agder og Telemark       MÅLSETTING:

Agder Klima AS ønsker å framstå som en seriøs og pålitelig samarbeidspartner blant våre kunder. Dette stiller krav til alle ledd i organisasjonen og til det arbeidet vi utfører. Vi er en liten gruppe ansatte, men stolte av det vi står for. Vårt arbeid er ikke avsluttet før kunden er fornøyd!

Agder Klima AS

holder til på besøksadressen Bedriftsveien 16, 4841 Arendal. Foretaket ble startet i 2000-09-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-09-20 og som et Aksjeselskap. Agder Klima AS driver i bransjene "Kjøle - og ventilasjonsanlegg - Produksjon", "Ventilasjon- og klimaanlegg" og "Ventilasjonsentreprenører". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Agder Klima AS på telefon 37 05 96 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.agder-klima.no

Besøksadresse Bedriftsveien 16, 4841 Arendal
Postadresse Bedriftsveien 16, 4841 Arendal
 
Epost
post@agder-klima.no
Telefon
(+47) 37 05 96 40
Telefaks
(+47) 37 05 96 41

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies