IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Advokatoppgjør AS

AdvokatOppgjør er et selskap for kostnadseffektiv gjør det selv eiendomsmegling på Internet

Vis i kart
22 47 80 60
info@ao.no www.selgboligselv.no

Mer informasjon

Velkommen til Advokatoppgjør AS!

Hvem er vi? AdvokatOppgjør er et selskap for kostnadseffektiv gjør det selv eiendomsmegling på Internett.

Hvem står bak? AdvokatOppgjør har i samarbeid med advokater MNA og statsautoriserte eiendomsmeglere utviklet et unikt online internettverktøy som sikrer at alle formelle hensyn og krav ivaretas i eiendomshandelen.

AdvokatOppgjør er medlem av Den norske Advokatforeningens Eiendomsmeglergruppe og opptrer i samsvar med de formelle og etiske krav som stilles.

Hva tilbyr vi? Vi tilbyr en enklere, mer rasjonell og rimeligere løsning for å selge bolig selv. Det verktøy AO.no har utviklet rasjonaliserer eiendomsmeglerbransjen på lik linje med hva som fant sted i bankenes verden ved internettbankenes inntreden. Vi tilbyr deg en rasjonell, praktisk og fremtidsrettet måte å håndtere ditt eiendomssalg på en svært kostnadseffektiv måte.

Hemmeligheten er like enkel som den er smart. Vi har på samme måte som internettbankene rett og slett fjernet et produksjonsledd som gjør at prisene på våre tjenester kan senkes uten at kvaliteten på produktet som tilbys svekkes, forutsatt at du som selger svarer nøyaktig på de spørsmål som stilles.

Ved bruk av internettbank taster du selv inn KID nummer mv. På tilsvarende måte taster du selv inn Gnr. og Bnr. eller tilsvarende for aksje/andels eiendommer i vårt system. I tillegg genererer vårt system ferdig adresserte brev til alle aktuelle myndigheter og alle øvrige nødvendige dokumenter uansett hvor i Norge din eiendom er beliggende.

Ved å benytte våre produkter, kan selger og kjøper forestå handelen uten bruk av langt mer kostbare meglertjenester. Det betyr vesentlige besparelser, uten at det går på bekostning av trygghet for noen av partene. Vi tilbyr også + Pakker som er hjelpemidler fra våre samarbeidspartnere du kan benytte deg av. Les mer om våre produkter her.

Hvorfor lønner det seg for deg? Stadig flere velger i dag å kjøpe og selge eiendom uten bruk av eiendomsmegler. Etter manges oppfatning er dagens meglertjenester uforholdsmessig dyre. Ulike gjør det selv-løsninger anbefales av både Forbrukerrapporten og en rekke aviser. Den største forskjellen ved å bruke oss istedenfor en tradisjonell eiendomsmegler, ligger i at du som selger må gjøre noe egeninnsats. Det dreier seg i hovedsak om at du selv avholder visning, og selv gjør noe arbeid i forbindelse med de nødvendige dokumenter. Alle dokumenter som behøves i salget får du fra oss, levert direkte til din PC.

Hvorfor nettopp oss? Advokatoppgjør setter eiendomshandel inn i en trygg, lettvint og prisgunstig ramme hvor ditt behov for trygghet og sikkerhet samtidig er godt ivaretatt. Vår juridiske og eiendomsfaglige kompetanse legger til rette for at handelen går rett for seg. AdvokatOppgjør er utviklet av advokater og eiendomsmeglere. Det gir trygghet.

Advokatoppgjør AS holder til på besøksadressen Fridtjof Nansens plass 8, 0160 Oslo. Foretaket ble startet i 2001-11-08 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-12-10 og som et Aksjeselskap. Advokatoppgjør AS driver i bransjene "Databasevirksomhet" og "Eiendomsmegling". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Advokatoppgjør AS på telefon 22 47 80 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.selgboligselv.no

Besøksadresse Fridtjof Nansens plass 8, 0160 Oslo
Postadresse Fridtjof Nansens plass 8, 0160 Oslo
 
Epost
info@ao.no
Telefon
(+47) 22 47 80 60
Telefaks
(+47) 22 47 80 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies