IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Advokatfirmaet Johnsrud Skjærstad
Vis i kart
62 55 02 00
advokat@advjss.no www.advjss.no

Mer informasjon

Johnsrud Skjærstad & Co AS er et fullservice advokatfirma, med bred juridisk erfaring og med nødvendig spisskompetanse innen de forretningsjuridiske spesialfelter. Firmaet har under navneendring hatt sin virksomhet i Hamar siden 1929.

Vårt firma yter bistand til små og store bedrifter, offentlige etater og privatpersoner. Vårt mål er at vi gjennom vår rådgivning gir effektiv og anvendelig bistand til riktig pris basert på god juridisk kompetanse, bred erfaring og integritet.

Vi har som målsetning kvalitativt å fremstå som en naturlig valgt samarbeidspartner for næringslivet i Innlandet.

Utover generell juridisk rådgivning og prosedyrearbeid for domstolene, er firmaets advokater engasjert i en rekke styreverv i et variert utvalg bedrifter.

Vi kan tilby et bredt spekter av juridiske tjenester med særlig vekt på forretningsjuss, selskapsrett, skatt og avgift, eiendomsutvikling, husleie, generasjonsskifte, odel, ekspropriasjonsrett og jordskifte. Videre er kontraktsrett, herunder forhandlinger, restrukturering, insolvens, konkurs og arbeidsrett våre sentrale arbeidsområder.

Vi yter også juridisk bistand innenfor områdene familie-, arv- og skifterett.

Advokatfirmaet Johnsrud Skjærstad

holder til på besøksadressen Heidmanns gate 2, 2317 Hamar. Foretaket ble startet i 2002-12-18 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-01-02 og som et Aksjeselskap. Advokatfirmaet Johnsrud Skjærstad driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har 12 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Advokatfirmaet Johnsrud Skjærstad på telefon 62 55 02 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.advjss.no

Besøksadresse Heidmanns gate 2, 2317 Hamar
Postadresse Postboks 194, 2302 Hamar
 
Epost
advokat@advjss.no
Telefon
(+47) 62 55 02 00
Telefaks
(+47) 62 55 02 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies