IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Advokatfirma Sølverud AS

Vis i kart
55 32 60 20
advokat@solverund.no www.solverud.no

Mer informasjon

Advokatfirmaet Sølverud er et advokatfirma med høy kompetanse på sine fagområder.

Firmaet har spesialisert seg innenfor følgende rettsområder: Barnerett, familierett og arv Erstatningsrett og forsikringsrett Arbeidsrett Saker etter plan- og bygningsloven Barnevern Trygderett Strafferett

Drammens BørsFirmaet har kontorer i Bergen og Drammen, og bistår klienter over hele Norge. Vi vektlegger en profesjonell og tett oppfølging av klient i enhver fase av saken.

Firmaet har lang erfaring innenfor nevnte fagområder hva angår rådgivning og prosedyre. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om din sak. Det vurderes alltid om du har krav på fri rettshjelp. Advokatfirmaet Sølverud har et stort uformelt nettverk av samarbeidspartnere innen de fleste juridiske områder.

Advokatfirma Sølverud AS holder til på besøksadressen John Lunds plass 1, 5007 Bergen. Foretaket ble startet i 2014-04-28 og som et Aksjeselskap. Advokatfirma Sølverud AS driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Advokatfirma Sølverud AS på telefon 55 32 60 20, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.solverud.no

Besøksadresse John Lunds plass 1, 5007 Bergen
Postadresse John Lunds plass 1, 5007 Bergen
 
Epost
advokat@solverund.no
Telefon
(+47) 55 32 60 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies