IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Advokatene Flisnes & Co

Vis i kart
70 11 44 00
flisnes@flisnes.net www.flisnes.net

Mer informasjon

Advokatene Flisnes Aurdal Grytten er et advokatkontor med fem medarbeidere, hvorav tre er advokater

Vi holder til i moderne lokaler midt i Ålesund sentrum.

Kontoret har omfattende prosedyreerfaring og yter juridisk bistand innen de fleste rettsområder, herunder arbeidsrett, familie- arv- og skifterett, avtalerett, fiskerirett, helserett, erstatningsrett, forretningsjus, fast eiendom, gjeldsforhandling og konkurs, forvaltningsrett og strafferett. Det vises til nærmere presentasjon av våre arbeidsområder.

Kontoret er frittstående og tar oppdrag både for bedrifter, organisasjoner, privatpersoner og offentlige etater. Hovedtyngden av våre oppdragsgivere er fra Møre og Romsdal, men vi representerer et stort antall klienter også fra resten av landet.

Ta gjerne kontakt eller besøk vår hjemmeside for mer informasjon!

Advokatene Flisnes & Co holder til på besøksadressen Keiser Wilhelmsg 24/26, 6003 Ålesund. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Advokatene Flisnes & Co driver i bransjen "Advokater og jurister". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Advokatene Flisnes & Co på telefon 70 11 44 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.flisnes.net

Besøksadresse Keiser Wilhelmsg 24/26, 6003 Ålesund
Postadresse Postboks 808, 6001 Ålesund
 
Epost
flisnes@flisnes.net
Telefon
(+47) 70 11 44 00
Telefaks
(+47) 70 12 41 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies