IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Advokat Olav Martin Jentoft Jr AS

Vis i kart
75 52 00 33
bodoe@codex.no www.notar.no

Mer informasjon

Notar er i lokalisert med kontorer i Kristiansund, Sunnmøre (Ålesund, Søre Sunnmøre og Moa), Stavanger, Sogndal, Sarpsborg og Fauske. På kontorene jobber det i alt 37 ansatte, som formidler ca. 1000 boliger i året.

Notar består i dag av et knippe kontorer som representerer høyt faglig nivå, med dyktige medarbeidere som vet hva som skal til for å oppnå gode resultater, og ikke minst; kontorer som har en historikk å vise til både hva resultater, gode kundeforhold og stor integritet angår.

Notar har avviklet franchisemodellen, og starter med ny forretningsmodell i 2009. Konsept og produkt er utviklet, og skal videreutvikles, etter en modell som vil komme kundene til gode.

Notar er det meste kjente varemerket i bransjen, en posisjon som er oppnådd gjennom å kontinuerlig tenke innovativt og utradisjonelt.

I Notar ser vi det som en stor fordel at vi ikke tilknyttet bank og finansvirksomhet. Vi bruker ikke tid til å selge lån, forsikring, spareprodukter. Som boligspesialist har vi kun fokus på salg av boliger, og ønsker å bruke all vår tid til å hjelpe våre kunder med å kjøpe og selge bolig.

Kontaktinformasjon

www.notar.no

Besøksadresse Sjøgata 21, 8006 Bodø
Postadresse Postboks 836, 8001 Bodø
 
Epost
bodoe@codex.no
Telefon
(+47) 75 52 00 33
Telefaks
(+47) 75 52 00 35

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies