IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Advokat Jannicke Keller-Fløystad

Vi er et prosedyreorientert advokatfirma bestående av 2 advokater og 1 advokatfullmektig.

Vis i kart
55 36 31 20
advokat@jkeller.no http://www.jkeller.no/

Mer informasjon

I hovedsak tilbyr vi advokattjenester knyttet til straffesaker og tvisteløsning/prosedyre i sivile saker.

Kontorets advokater har betydelig prosedyreerfaring fra mange ulike rettsområder. Vi har kontor i Bergen, men behandler saker og samarbeider med advokatfirmaer over hele landet.

Vår målsetning er å tilby advokattjenester på et høyt faglig og etisk godt nivå. I advokatfellesskapet legger vi stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling og oppdatering.

Hovedtyngden av vårt arbeid ligger innenfor strafferett, barnevern, erstatningsrett, barne- og familierett, menneskerettigheter og helserett. Vår bistand omfatter både private og offentlige kunder. Jannicke Keller-Fløystad har vært fast forsvarer ved Nordhordland tingrett/Gulating lagmannsrett siden 2006 og har bred erfaring som politiadvokat i politi/påtalemyndighet. I perioden 2010-2012 satt hun i et lovutvalg for å se på smittefarlige sykdommer og straffeloven.

Carl-Christian Grythe-Hoff har bred erfaring som ansatt i FN og NATO. I FNarbeidet han i all hovedsak med arbeidsrett i verserende tvister mellom ansatte i FN og FN som arbeidsgiver. Hoff snakker flytende fransk.

Kontoret har de beste forutsetninger både som forsvarere og bistandsadvokater.

Advokatvirksomheten ble etablert i 2006. Vi holder til i hyggelige lokalersentralt i Bergen, med kort vei til Gulating lagmannsrett, Bergen Tinghus, Forliksrådet og Fylkesnemnda i Hordaland/Sogn og Fjordane.

Kontaktinformasjon

http://www.jkeller.no/

Besøksadresse Strandkaien 6, 5013 Bergen
Postadresse Strandkaien 6, 5013 Bergen
 
Epost
advokat@jkeller.no
Telefon
(+47) 55 36 31 20
Mobiltelefon
(+47) 997 43 085
Telefaks
(+47) 55 56 01 91

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies