IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Adrenalinevent AS

Vis i kart
930 09 928
ivar@adrenalinevent.no www.adrenalinevent.no

Mer informasjon

Møte, kurs eller aktiviteter i Nordmarka? AdrenalinEvent tilbyr aktiviteter og naturopplevelser til grupper og bedrifter. Nordmarka er et godt egnet sted til å tilbringe tid sammen med dine medarbeidere for å et seminar for å koordinere bedriftens utfordringer. Vi har sykler dere kan leie av oss. Turen går inn i Nordmarka der vi tilbyr aktiviteter, velsmakende mat, overnatting på en av markastuene eller i lavvu. Hvis dere ønsker en faglig bit under oppholdet er det tilgang til møtelokaler på markastuene. Nordmarka er nært, men tilbyr samtidig spennende rammer for en firmasamling. Dere sparer reisetid og kan isteden bruke tiden sammen. Vi tilpasser et arrangement etter dine ønsker og behov innenfor trygge rammer. Ta gjerne kontakt

Adrenalinevent AS holder til på besøksadressen Hans Mustads gate, 2821 Gjøvik. Foretaket ble startet i 2004-04-15 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-06-26 og som et Aksjeselskap. Adrenalinevent AS driver i bransjene "Aktivitets arrangementer", "Arrangementservice - Konsulenter", "Eventarrangører", "Fiske" og "Paintball". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Adrenalinevent AS på telefon 930 09 928, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.adrenalinevent.no

Besøksadresse Hans Mustads gate, 2821 Gjøvik
Postadresse Nordmarka 846, 0891 Oslo
 
Epost
ivar@adrenalinevent.no
Telefon
(+47) 930 09 928

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies