IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Adr Elektro AS

Vis i kart
905 85 368
dag@adrelektro.no www.adrelektro.no

Mer informasjon

ADR Elektro er en solid elektroentreprenør som tar oppdrag for både næringskunder og privatkunder i Oslo og omegn.

Vi har lang erfaring innen rehabilitering av gamle elektriske installasjoner og installering av nye. Staben består av fem medarbeidere som alle har mange års erfaring i bransjen.

Rehabilitering Vår kjernekunnskap ligger i rehabilitering. Vi bygger om kontorlokaler og boliger, slik at de tilrettelegges for nye leietakere med alt det innebærer av nye tavler, føringsveier, kanaler, stikkontakter, data og tele.

Kvalitet og punktlighet ADR Elektro AS setter kvalitet og punktlighet svært høyt i arbeidet. Alle oppdrag vi utfører, kvalitetssikres med grundig dokumentasjon og kontroll. Som kunde skal du være trygg på at vi leverer i henhold til avtale og at du blir fornøyd med sluttproduktet.

En solid partner Vi er med i NELFOs garantiordning som skal sikre at kundene får levert forskriftsmessige tekniske installasjoner i henhold til avtalte oppdrag. Vi har kvalitetsmerket El-løftet, vi er med på Fastelektrikerordningen og er Ahlsell Partner. ADR Elektro AS jobber bare med de beste leverandørene.

Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du får solid utført arbeid!

Adr Elektro AS holder til på besøksadressen Damfaret 25, 0671 Oslo. Foretaket ble startet i 2010-09-22 og som et Aksjeselskap. Adr Elektro AS driver i bransjen "Elektrikere". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Adr Elektro AS på telefon 905 85 368, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.adrelektro.no

Besøksadresse Damfaret 25, 0671 Oslo
Postadresse Damfaret 25, 0671 Oslo
 
Epost
dag@adrelektro.no
Telefon
(+47) 905 85 368
Mobiltelefon
(+47) 905 85 368

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies