IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aditro Hrm AS

Vis i kart
09102
firmapost.no@personec.com www.personec.com

Mer informasjon

Løsninger innen lønn og personal - lønnssystem, personaladministrasjon, reiseregning og kursTrygghet er å vite at lønnssystemet du bruker virker, hver eneste dag, enkelt og intuitivt. Trygghet er å vite at du klarer å gjøre jobben din – en jobb som er viktig for at hele bedriften skal fungere. Vårt hovedfokus er på din hverdag. Du vet at hjelpen aldri er mer enn en telefonsamtale unna. Løsningene er brukervennlige både for deg som daglig jobber med lønnssystem og personaladministrasjon og for deg som bruker disse systemene et begrenset antall ganger i måneden.

Bak Huldt & Lillevik ligger nesten 25 års erfaring , med brukervennlige, fungerende og oppdaterte løsninger. Når vi spør sier mer enn 95% av våre 12.000 kunder at de er svært godt fornøyd med oss. Derfor er Huldt & Lillevik trygghet.

Aditro Hrm AS holder til på besøksadressen Rognebakken 4, 2770 Jaren. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1997-02-03 og som et Underavd. Aditro Hrm AS driver i bransjen "Standard programvareutvikling". Foretaket har 111 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aditro Hrm AS på telefon 09102, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.personec.com

Besøksadresse Rognebakken 4, 2770 Jaren
Postadresse Postboks 23, 2711 Gran
 
Epost
firmapost.no@personec.com
Telefon
(+47) 09102
Telefaks
(+47) 81 50 91 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies