IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Adecco Norge

Vis i kart
04321
bemanning.oslo@adecco.no www.adecco.no

Mer informasjon

Velkommen til Adecco Norge AS

Adecco er verdens største aktør innen bemanning. I Norge er vi ledende med mer enn 70 kontorer og avdelinger, som hver dag formidler jobb til over 8.000 personer. Vi tilbyr midlertidige og faste stillinger i norsk næringsliv og offentlig sektor. Vi har også spisskompetanse på rekruttering av ledere og spesialister til faste stillinger gjennom Adecco Select, outsourcing og rådgivning i omstillingsprosesser gjennom Naviga HCS.

Jobb i Adecco Norge

Det å arbeide ved siden av studiene gjør deg til en mer attraktiv kandidat på arbeidsmarkedet når du er ferdig på skolebenken. Gjennom vår erfaring med formidling av jobber til norsk næringsliv og offentlige virksomheter, ser Adecco at jobberfaring hos nyutdannede er veldig etterspurt.

Adecco Norge holder til på besøksadressen Rosenkrantz' gate 16, 0160 Oslo. Foretaket ble startet i 2005-01-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-01-27 og som et Aksjeselskap. Adecco Norge driver i bransjene "Arbeidsformidling", "Utleie av arbeidskraft" og "Vikarbyrå". Foretaket har 477 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Adecco Norge på telefon 04321, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.adecco.no

Besøksadresse Rosenkrantz' gate 16, 0160 Oslo
Postadresse Postboks 2013 Vika, 0125 Oslo
 
Epost
bemanning.oslo@adecco.no
Telefon
(+47) 04321

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies