IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ad Moment AS

Vis i kart
51 86 90 40
post@admoment.no www.momentas.no

Mer informasjon

Moment er et fullservice reklamebyrå som styrker din markedsposisjon ved å synliggjøre din egenart og identitet. Vi utvikler profiler, merkevarer og komplette kommunikasjonsløsninger. Vi visualiserer dine verdier på en målbevisst, effektiv og engasjerende måte. Uansett hva du ønsker å si og hvordan du ønsker å si det, handler det om å gi det visuelle og verbale et godt uttrykk. Det er det vi driver med. Det er det vi kan. Vi tror på en forutgående forståelse av kundens situasjon og utfordringer som en forutsetning for å kunne bidra med fornuftige strategiske valg og riktige virkemidler. Vi tror på en resultatorientert markedsføring. Reklamen må gjerne være oppsiktsvekkende, kunstnerisk, original, men den bør være strategisk forankret – og den skal gi resultater. Vi tror på eksempelets makt; vi tror ikke reklamen har noen som helst makt med mindre den er strategisk forankret og verdirefererende. Og vi tror på kontinuitet og tålmodighet – å ta seg tid til å la reklamen virke. Søkeord for Moment Kommunikasjon:

Rogaland, Stavanger, Forlegging av bøker, Logo, Dekor, Skilt, Webdesign, Reklame, Reklamekonsulent, Reklamebyrå, Grafisk tjeneste, Forlag, reklame

Ad Moment AS holder til på besøksadressen Hinna Park, Blokk B Jåttåvågveien 7, 4020 Stavanger. Foretaket ble startet i 1999-08-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-12-09 og som et Aksjeselskap. Ad Moment AS driver i bransjen "Annonsesalg". Foretaket har 10 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ad Moment AS på telefon 51 86 90 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.momentas.no

Besøksadresse Hinna Park, Blokk B Jåttåvågveien 7, 4020 Stavanger
Postadresse Jåttåvågveien 7, 4020 Stavanger
 
Epost
post@admoment.no
Telefon
(+47) 51 86 90 40
Mobiltelefon
(+47) 918 23 789
Telefaks
(+47) 51 86 90 41

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies