IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Acando AS avd Trondheim

Acando har en meget sterk posisjon innen offentlig sektor, herunder helse og sentral forvaltning. Dette er konjunkturuavhengige bransjer som gjør Acando godt rustet for svingninger i markeder. Innen privat sektor jobber Acando mot flere bransjer som Telecom, Energi og Bank og Finans.

Vis i kart
73 53 44 40
acando@acando.no www.acando.no

Mer informasjon

Sammen med våre kunder identifiserer og gjennomfører vi virksomhetsforbedringer ved hjelp av IT. Målbare forbedringer skapes gjennom å utvikle prosessene, organisasjon og IT. Vi forstår og er dypt forankret i IT, men vårt mål er forbedringer av kundens virksomhet.

Acando har en meget sterk posisjon innen offentlig sektor, herunder helse og sentral forvaltning. Dette er konjunkturuavhengige bransjer som gjør Acando godt rustet for svingninger i markeder.

Innen privat sektor jobber Acando mot flere bransjer som Telecom, Energi og Bank og Finans.

Acando AS avd Trondheim

holder til på besøksadressen Tordenskiolds gate 8-10, 0160 Oslo. Foretaket ble startet i 1997-08-14 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-09-05 og som et Aksjeselskap. Acando AS avd Trondheim driver i bransjene "Databehandling", "IT-konsulenter" og "Konsulenttjenester". Foretaket har 101 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Acando AS avd Trondheim på telefon 73 53 44 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.acando.no

Besøksadresse Tordenskiolds gate 8-10, 0160 Oslo
Postadresse Postboks 8829, 0160 Oslo
 
Epost
acando@acando.no
Telefon
(+47) 73 53 44 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies