IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Abox

Vis i kart
66 99 20 17
contact@abox.no www.abox.no

Mer informasjon

Vi var alle helt fra oss den gang Peter Rosèn, la ned Follo Tennissenter i 2002. Men, ett år etter, i 2003 ble fjellhallen på nytt gjenåpnet . For alle mulighetene i fjellhallen, valgte vi navnet ABOX. Siden da har treningen av Follo’s befolkning til en bedre helse fortsatt. Det er nå over 16 år siden fjellhallen åpnet for første gang og med alle mulighetene vi har å by på, har vi flere tusen treningsentusiaster innom oss i løpet av en uke.

Da vi tilbyr innendørs beachvolleyball og også tennis, har vi kunder fra mange fylker i Norge. Innenfor fitness, helsestudio og gruppetimer er vi et lokalt treningsenter hvor du kan føle deg hjemme. Vi er ikke så mange ansatte, derfor er flere av oss utdannet treningsveiledere eller instruktører. Dette betyr at du er i de rette hender når du trer inn i hallen vår. Hos oss kan du alltid ta en prat, da vi ikke ser noen grunn til å være så høytidelige. Har du en dårlig dag, eller bare ønsker å komme i et sosialt samvær, er du varmt velkommen til oss.

Vi tar vare på kundene våre og gleder oss alltid til å se de igjen! Med andre ord, om du blir borte for lang tid, ser vi ingen annen mulighet enn å ta kontakt med deg for å høre hvordan det går. La oss inspirere deg også til å komme inn i vår treningsfamilie, for å bedre livskvaliteten og komme i bedre form!

Alle nye kunder kan prøve senterets treningstilbud gratis!

Helsestudio
Spinning
Saltimer

Vi har konkurransedyktige priser.

Flere spørsmål om betingelser?

Ring oss på 66 99 20 17

Innenfor baneutleie er vi Norges største treningsenter med våre 6000 kvm.

På vårt store areal kan vi tilby: Dans

Tennis
Beachvolleyball
Fotball
Badminton
Innebandy
Bursdagslokaler
Personlig trener

Abox holder til på besøksadressen Flåtestadveien 5 A, 1415 Oppegård. Foretaket ble startet i 2009-08-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-09-24 og som et Aksjeselskap. Abox driver i bransjen "Treningssentre". Foretaket har 16 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Abox på telefon 66 99 20 17, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.abox.no

Besøksadresse Flåtestadveien 5 A, 1415 Oppegård
Postadresse Postboks 76, 1416 Oppegård
 
Epost
contact@abox.no
Telefon
(+47) 66 99 20 17

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies