IO.NO

Fullversjon Nytt søk

ABC Regnskap AS

Autorisert regnskapsfører selskap

Vis i kart
38 14 44 00
abc@abc-regnskap.no www.tet.no

Mer informasjon

ABC Regnskap as har 8 ansatte, hvorav 7 har utdannelse fra høyskole, enten som autoriserte regnskapsørere eller på batchler nivå. Vår strategi har vært å kunne bistå våre kunder med alt innen daglig drift, fra bokføring og årsoppgjør til bedriftsutvikling. To av våre ansatte har tilleggsutdannelse innen bedriftsutvikling, samt at den ene har tatt et eget studie på NHH innen strategi og ledelse. Dette for å kunne bistå våre kunder med å utvikle en mer lønnsom drift.

Våre 8 ansatte betjener ca 160 bedriftskunder. Vi har kunder representert i de fleste bransjer, alt fra små enkeltmannsforetak til bedrifter med omsetning i størrelsesorden 100 mill. Vi har moderne data- og rapporteringssystemer. Dermed kan det meste forgå via internett for dem som ønsker det. Fleksibilitet er nøkkelordet. Alle rapporter kan tilpasses den enkelte, både når det gjelder presentasjon og informasjon.

Vår kompetanse er våres kunders trygghet, kvalitet til riktig pris er det vi etterstreber. Faglig oppdatering av vår kompetanse gjennomføres årlig, både internt og ved eksterne kurs. Autorisasjonsloven setter minimumskrav. Vårt mål er at alle skal oppdateres minst en uke hvert år innen sitt fagfelt.

ABC Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vår forretningsidè er å yte kvalitets-tjenester til næringslivet i Agder innenfor regnskap, lønn, årsoppgjør og bedriftsrådgivning.

Selskapets aksjekapital er kr 450 000.

Datterselskap: Kongsgård Data AS

Dette er et selskap som skal yte edb-tjenester til morselskapets kunder, samt bistå i forbindelse med EDB-kjøp og konsulenttjenester.

ABC Regnskap AS holder til på besøksadressen Kongsgård alle 61, 4632 Kristiansand S. Foretaket ble startet i 1985-10-22 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-03-21 og som et Aksjeselskap. ABC Regnskap AS driver i bransjene "Bedriftsøkonomi - Konsulenter", "Konsulenttjenester" og "Regnskap og bokføring". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med ABC Regnskap AS på telefon 38 14 44 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tet.no

Besøksadresse Kongsgård alle 61, 4632 Kristiansand S
Postadresse Kongsgård alle 61, 4632 Kristiansand S
 
Epost
abc@abc-regnskap.no
Telefon
(+47) 38 14 44 00
Mobiltelefon
(+47) 09712
Telefaks
(+47) 38 14 44 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies