IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Abba Renhold AS

Vis i kart
22 62 08 05
478 88 242
salg@abbarenhold.no www.abbarenhold.no

Mer informasjon

Om ABBA RENHOLD AS

Nøkkelen til riktig renhold ligger i individuell analyse og behandling av din bedrifts renholdsbehov.

Abba Renhold AS tilbyr totale løsninger for renhold til private og offentlige virksomheter.

Les mer...

Ansatte

Abba Renhold AS har i dag 20 ansatte. Kvalitet til våre kunder har hele tiden vært vårt kjennemerke. For å få til dette gjennomfører vi hyppige kurser for våre ansatte slik at de hele tiden er i stand til å yte våre kunder det aller beste innen rengjøring.

Alle våre renholdere gjennomfører grunnkurs for renhold i opplæringsperioden.Vi ser det som meget viktig at det blir brukt riktige midler på de forskjellige materialer vi rengjør, med tanke på at daglig renhold også skal være en form for vedlikehold.

Vi gjennomfører hyppige inspeksjoner på arbeidsplassen til de ansatte. Dette anser vi som meget viktig for å holde en høy standard på renholdet. Vi har også en forsikring, om uhellet skulle være ute. Dette for å trygge kunden.

Vi er medlem av Vika bedriftshelsetjeneste som arbeider med forebyggelse av arbeidsrelaterte helseplager samt fremme helse og trivsel.

Tjenester

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring består i vask av tak, vegger, gulv, lister, karmer, skap, vinduer begge sider. Dette er en type jobb som de fleste velger å utføre med noen få års mellomrom, men en jobb som burde gjøres en gang i året. Ta kontakt med oss, og vi gir Dem et uforpliktende tilbud på dette.

Byggrengjøring

i byggrengjøring er en annen type jobb som krever kompetanse. Ta kontakt med oss, og vi gir Dem et uforpliktende tilbud på dette.

Flytterengjøring

Flytterengjøring består i vask av tak, vegger, gulv, lister, karmer, skap, vinduer begge sider. Dette er en type jobb som de fleste bør utføre etter flytting, eller om De leier ut egen bolig etc. Ta kontakt med oss, og vi gir Dem et uforpliktende tilbud på dette.

Renhold i private hjem

Renhold i private hjem består i fast renhold av private boliger. De aller fleste velger å få hjelp til dette annenhver uke, men noen hver uke også. De aller fleste tror at dette koster mye penger, men tvert imot. Ta heller litt overtid i jobben, å la oss ta dette for deg, noe som vi gjør effektivt og bra. Vi bruker vårt eget utstyr til dette. Utstyret blir plassert i hvert enkelt hjem, slik at ved ekstra behov kan dette lånes uten ekstra kostnader. Mopper vaskes i Deres vaskemaskin etter hver gang. Vi har mange gode referanser å vise til. Ta kontakt med oss, og vi gir Dem et uforpliktende tilbud på dette.

Daglig renhold / Ukentlig renhold

Ukentlig renhold består i fast renhold av private bedrifter og offentlige etater m.m. De fleste velger 1, 2, eller 3 ganger pr. uke. Det kan også være at i vinterhalvåret velges det mer hyppig renhold, og om sommer kun en gang pr. uke. Dette avhenger hvor langt inn i bygningen Deres kontorer ligger. Dess nærmere utgangsdøren, dess mer hyppig bør renholdet gjøres. Vi kommer gjerne på en gratis befaring, og vi utarbeider uten ekstra kostnad renholdsplan for Deres bedrift, en plan vi følger til punkt og prikke. Denne blir inkludert i renholdskontrakten.

Vi tilbyr også;

• Vinduspuss • Tepperens • Møbelrens • Oppskuring • Boning • Vikartjeneste • Leveranse av toalettpapir, såpe og dispensere • Leveranse av plastsekker og poser • Salg av renholdsprodukter • Flytting • Dødsbo • Rydding/Bortkjøring • Matteleie

Ta kontakt med oss, og vi gir Dem et uforpliktende tilbud på dette.

Kontaktinformasjon

www.abbarenhold.no

Besøksadresse Veitvetveien 8, 0596 Oslo
Postadresse Veitvetveien 8, 0596 Oslo
 
Epost
salg@abbarenhold.no
Telefon
(+47) 22 62 08 05
Mobiltelefon
(+47) 924 08 792
Vakttelefon
(+47) 478 88 242

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies