IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Abakus Norge AS

Vis i kart
907 85 630
post@abakusnorge.com www.abakusnorge.com

Mer informasjon

Abakus Norge er en innovativ servicebedrift som tilbyr nye produkter og tjenester til forbrukere og omsetningsledd i Norge. Vi søker verden over for å finne nye løsninger på allerede eksisterende problemer. Vår utfordring er å skaffe det du måtte trenge på en elegant og enkel måte. Våre unike produkter og tjenester er spesielt egnet til å begeistre og vi kommer stadig over nye løsninger som Norske forbrukere har behov for. Vi utvikler og leverer turistkart for de største byene i Norge Vi leverer Norges eneste skjulte og frostsikre vanningssystem til vanlige husstander Vi selger ideer fra vår idebank med hundrevis av ideer til ethvert formål Arkitektkontoret med over 20 års erfaring kan gi deg den beste service under hele prosessen


Len deg tilbake og nyt sommeren! Med Lawnbelt skjult vanningsanlegg i hagen kan du det. Vi har forskjellige gjør-det-selv-sett som er enkle å montere takket være den unike Lawnbelt-slangen. De egner seg meget godt i etablerte hager (minimalt med graving kreves). Lawnbelt er frostsikker. Kombiner med tidsstyring, og du får enda mer fritid.

Se også LawnbeltFor mer informasjon

E-Post Post@lawnbelt.no

Abakus Norge AS holder til på besøksadressen Brovold, 2345 Ådalsbruk. Foretaket ble startet i 1991-10-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1991-11-28 og som et Aksjeselskap. Abakus Norge AS driver i bransjene "Konsulenttjenester" og "Øvrige datatjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Abakus Norge AS på telefon 907 85 630, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.abakusnorge.com

Besøksadresse Brovold, 2345 Ådalsbruk
Postadresse Brovold, 2345 Ådalsbruk
 
Epost
post@abakusnorge.com
Telefon
(+47) 907 85 630

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies