IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aases Relasjonsverksted Rosenvold

Jeg mener at vi er født gode, og at alle mennesker vil gjøre gode handlinger. Altså har jeg et humanistisk menneskesyn. Det som kjennetegner den humanistiske tradisjonen, er det positive menneskesynet. Aktuelle teoretikere innen denne tradisjonen er Carl Rogers, Søren Kierkegaard og Abraham Maslow.

Vis i kart
900 46 416
aase.rosenvold@live.com www.aaserosenvold.net

Mer informasjon

Min formelle utdannelse er at jeg har en mastergrad i verdibasert ledelse. I tillegg er jeg utdannet veileder og lærer.

Jeg tar oppdrag for virksomheter som trenger organisasjonsveiledning, spesielt med henblikk på verdier, konflikter, andragogikk, kompetanserådgivning og karriereveiledning.

Jeg skreddersyr opplegg og kurs for den enkelte virksomhet. Kan også tilby å være ekstern veileder av medarbeiderne.

Tar oppdrag over hele landet.

Organisasjonsnummer: 912 326 462

Jeg er interessert i mennesker, de relasjonene som skjer mellom mennesker når vi møtes. Det er noe med denne fantastiske dynamikken som skjer mellom mennesker.

Jeg er utdannet master i verdibasert ledelse fra Diakonhjemmet høgskole. Veiledningsutdannelsen min har jeg fra Danmark pædagogiske universitet, Høgskolen i Lillehammer og Universitetet i Bergen. Jeg har også spesialpedagogisk utdannelse fra Høgskolen i Telemark.

Det å studere og lære meg nye fag er vel noe av det som for meg til å vokse som menneske. Ny kunnskap mener jeg får meg til og være i bevegelse og utvikling.

Ellers lever jeg et stille og rolig familieliv med mann og to barn.

Ordet ”veiledning” antyder at det er å vise eller lede på vei. Dette skaper en forståelse av at veiledning har å gjøre med samhandling, hvilket gjør veiledning til et relasjonelt begrep. Den samhandlingen som skjer i en veiledning foregår mellom veileder og veiledet, men det vil også være en samhandling de veiledete imellom i en gruppeveiledning.

Peavy definerte formålet med sin veiledning slik:

”Vejledning giver en person mulighed for at undersøke betydningerne i hans eller hennes nuværende liv og på den måde komme i gang med å finne nye veje” (Peavy 2005:111)

Aases Relasjonsverksted Rosenvold holder til på besøksadressen Reinena 1, 5750 Odda. Foretaket ble startet i 2013-08-20 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aases Relasjonsverksted Rosenvold på telefon 900 46 416, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.aaserosenvold.net

Besøksadresse Reinena 1, 5750 Odda
Postadresse Reinena 1, 5750 Odda
 
Epost
aase.rosenvold@live.com
Telefon
(+47) 900 46 416
Mobiltelefon
(+47) 900 46 416

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies