IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Aase Inger Marie

Vis i kart
994 49 279
inger.marie@prestegarden.no www.prestegarden.no

Mer informasjon

Prestegården ligger helt sør i Norge, på Vigmostad i Lindesnes kommune. Den ligger tilbaketrukket fra det brusende havet og det pulserende byliv, omkranset av grønnkledde åser. Elva Audna renner stille forbi. Det er gode muligheter for turgåing, bading og fisking. Hagen er stor og inndelt i forskjellige soner, hvor du kan finne din egen plass. Et sted som innbyr til hvile, refleksjon og næring for kropp og sjel.

Hva er et retreat-sted? Retreat betyr å trekke seg tilbake; å ikke være midt i «kampsonen». Det som kjennetegner et retreat-sted er stillhet, ro, langsomhet og kravløshet. Dette kan noen og en hver kjenne seg trukket mot, uten at hverdagen nødvendigvis kjennes som en kamp.

Aase Inger Marie holder til på besøksadressen Prestegården Vigmostad, 4520 Lindesnes. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-16 og som et Enkeltpersonforetak. Aase Inger Marie driver i bransjene "Forfattere" og "Psykologer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Aase Inger Marie på telefon 994 49 279, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.prestegarden.no

Besøksadresse Prestegården Vigmostad, 4520 Lindesnes
Postadresse Vigmostad, 4520 Lindesnes
 
Epost
inger.marie@prestegarden.no
Telefon
(+47) 994 49 279
Mobiltelefon
(+47) 994 49 279

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies