IO.NO

Fullversjon Nytt søk
A-Team Gruppen AS

Norsk registrert trademark® og patentert beskyttet varemerke.

Vis i kart
69 82 52 55
post@ateamgruppen.no www.ateamgruppen.no

Mer informasjon

A-Team ble grunnlagt i 1995 som A-Team Vinduspuss & Renhold. I dag er selskapet ett sterkt etablert varemerke og består av 4 ulike avdelinger under navnet A-Team Gruppen AS®.

Vårt konseptstyrte program tilbyr:

● Skadesanering ● Håndverkstjenester ● Vaktmestertjenester ● Renholdstjenester

Gruppen har serviceavdeling i Oslo, Follo og Østfold, og dekker med dette det meste av det sentrale Østlandet. Vi tilbyr våre tjenester under konseptet: ”The American way”. Vårt konsept innebærer streng uniformplikt med ”press i buksen” profilerte biler, reklameskilt, personlig fremtreden og faste kjente rutiner, noe som gir trygghet, stabilitet og høy gjenkjennelsesfaktor. En verden av Service ligger foran deg, Vi håper at du bruker litt tid på vår hjemmeside og blir kjent med oss og våre tjenester innen skade, håndverkstjenester, vaktmestertjenester og renhold.

Om HMS A-Team Gruppen AS® setter HMS svært høyt. Vi ble høsten 2008 godkjent av Arbeidstilsynet etter kontroll i kampanjen:
Forebyggelse av sykdom og sykefravær (HMS)?
Vårt firma er tilsluttet Follo Bedriftshelsetjeneste. Vi hadde senest i juni 2010 HMS oppfølging fra Follo Bedriftshelsetjeneste. Fredag 9. oktober 2009 fikk alle ansatte et dagskurs i forhold til livredding og skader ved ulykker. Både internt og i samarbeid med bedriftshelsetjenesten har vi månedlige møter og halvårlige kurs i forbindelse med Ergonomi HMS og tiltak for trivsel. Dette skal ikke bare forebygge sykdom og slitasje men også skape variasjon og glede på arbeidsplassen. Opplæring og kunnskap om kjemi innebærer: riktig bruk, oppbevaring og tiltak ved ulykker er en del av vårt HMS program. A-Team Gruppen AS® tilbyr selv programmer og tiltak for den enkelte bedrift som kan dokumentere din bedrifts HMS arbeid. Vi tilbyr riktige renholdsprogrammer, hovedrengjøringer og desinfiseringstiltak og smittevern.

Nettbutikk A-Team Gruppen AS® lanserer nettbutikk Om kort tid vil A-Team Gruppen tilby renholdsprodukter, papir og toalett comfort via vår nettbutikk. Vi selger i dag renholdsprodukter, kjemi og papir til våre kunder manuelt, men håper at vår nettløsning skal kunne bli en verdifullt og supplerende måte for både bedrifter som tar renholdet sitt selv, og for privat markedet.

ØNSKER DIN BEDRIFT EN GODT TILBUD PÅ TØRKEPAPIR OG TOALETT COMFORT? Vi er storforhandler og har gode innkjøpsbetingelser Vi kan levere fritt ved større innkjøp i naturlig nærområde

Nettbutikken utvikles hos EyeQ Webdesign Norge og vil bli lansert snart under www.kjemihuset.no.

VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN VÅR FOR MER INFORMASJON.

Kontaktinformasjon

www.ateamgruppen.no

Besøksadresse Storgata 4, 1830 Askim
Postadresse Storgata 4, 1830 Askim
 
Epost
post@ateamgruppen.no
Telefon
(+47) 69 82 52 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies